Digidexo.com

Hva er Decorticate Posture?

Decorticate holdning er et symptom på en alvorlig nevrologisk lidelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, vilkårene knyttet til decorticate holdning krever akutt medisinsk behandling.

Symptomer

Decorticate stilling er karakterisert ved stive, forlengede ben, bøyes føtter og armer som er bøyd innover mot kroppen. Håndledd og fingre er bøyd og holdt seg til brystet og nevene er knyttet. Denne tilstanden noen ganger veksler med decerebrate holdning, en tilstand der armer og ben blir holdt ut, musklene strengt knyttet og nakke og hode er buet rygg.

Årsaker

Decorticate holdning er ofte forårsaket av en hjernesvulst. Det kan også være forårsaket av slag, som er en tilstand som oppstår når blodtilførsel til hjernen er kuttet av, eller av en bakteriell eller fungal infeksjon i hjernen. Andre forhold inkluderer encefalopati, hjerneblødning og hodeskade.

Stell og Diagnose

Health Central viser at akutt behandling begynner med rask innleggelse på intensivavdelingen. Diagnostisk testing inkluderer magnetic resonance imaging eller MRI, av hodet og hjernen, computertomografi, eller CT, skanner og intrakranielt trykk overvåking for å finne årsaken til problemet. Behandling varierer avhengig av tilstanden.