Digidexo.com

Kirurgiske Cures for migrene

Kirurgiske Cures for migrene


Selv om det er flere teorier om hva som forårsaker migrene, nøyaktig hvorfor du får dem er ukjent. Som et resultat, er behandling i stor grad en prøving og feiling affære. Men for noen mennesker med migrene, til mindre hjerteoperasjon reparere en liten åpning kan være den beste behandling, særlig hvis de har også en mindre hjerteproblem.

Funksjon

Ifølge University of Kentucky, noen mennesker får migrene på grunn av komplikasjoner fra et hull i hjertet som normalt stenger under fødselen. Operasjonen stenger nettopp dette hullet.

Identifikasjon

Folk som er kandidater for kirurgi må ha både patent foramen ovale (PFO) og migrene. Noen ganger folk bare oppdager at de har en PFO etter et slag. Etter åpen hjertekirurgi for å korrigere PFO, kan medisiner gis.

Betydning

Det er ikke helt klart om eller hvorfor en PFO forårsaker migrene, selv om det ikke disponere en person å ha et hjerneslag.

Historie

Ifølge NationMaster.com, observasjoner av hull i gamle Maya hodeskaller tyder på at trepanning ble brukt for tilstander som migrene. Trepanning borer et lite hull i skallen og er ikke en kirurgisk metode som brukes i dag.

Misforståelse

I 2001 ble det fremsatt påstander om av en plastisk kirurg som en kombinasjon av plastisk kirurgi og Botox-injeksjoner i ansiktet kunne kurere migrene. Dette er imidlertid en svært eksperimentell praksis ikke anbefalt av FDA eller nevrologer