Digidexo.com

Bruke Triluma

Triluma, eller Tri-Luma, er en resept krem ​​som brukes til å behandle melasma, en tilstand der huden i ansiktet plutselig blir mørkere, ofte uten noen åpenbar grunn. Det er ikke kjent nøyaktig hvordan Tri-Luma arbeider for å lette huden, men er inneholder keratolyic, et kortikosteroid og en depigmentation agent. Melasma er en ganske vanlig hudlidelse som hovedsakelig rammer kvinner. Hvem som helst kan utvikle melasma, men det generelt påvirker flere mennesker med naturlig mørkere hudtoner.

Påføring Tri-Luma

Tri-Luma bør brukes om natten, en halvtime å gå til sengs. Før du bruker den, rense ansiktet med en cleanser og klapp den tørr. Da gjelder Tri-Luma bare til berørte huden, ved hjelp av forsiktighet for å unngå øyne, munn, nese og noen åpne sår eller sår. Bare et tynt lag av kremen må brukes, og det skal forsvinne inn i huden nesten umiddelbart etter påføring. Ikke dekk til området etter bruk av Tri-Luma. I løpet av dagen, pasienter står fritt til å bruke kremer, kosmetikk og andre hudpleieprodukter som normalt.

Side Effects

Noen melasma pasienter som bruker Tri-Luma kan oppleve bivirkninger som nummenhet eller prikking; kløe, peeling, rødhet, tørrhet eller irritasjon på applikasjonsstedet; akne; og en følelse eller varme på applikasjonsstedet. Ingen av disse er grunn til bekymring. Men i sjeldne tilfeller mennesker kan utvikle alvorlige bivirkninger som kan kreve medisinsk behandling. Informer legen din umiddelbart hvis du opplever noen av følgende: en gradvis mørkere i huden til en blå-svart farge; uregelmessig eller overdreven hårvekst; betennelse rundt munnen; betente hårsekker; uvanlig vektøkning, spesielt i ansiktet; tynning, mykgjørende eller misfarging av huden; alvorlig eller vedvarende oser, skorpedannelse, irritasjon, hevelse, peeling eller blemmer i huden; muskelsvakhet; og tap av hudfarge.

Advarsler

Fordi Tri-Luma inneholder et kortikosteroid, bør pasientene bruker ikke bruke den når allerede tar et annet kortikosteroid medisiner som prednison mindre en lege er klar over situasjonen. Ved hjelp av Tri-Luma med et kortikosteroid kan øke sannsynligheten for å oppleve bivirkninger. Også fordi det fører til en økt følsomhet for lys, bør Tri-Luma pasientene unngå tanning boder og overdreven soling. I tillegg, når du går utendørs, selv for en kort periode, sørg for å bruke en sterk solkrem (SPF 30 av høyere) og bruke verneutstyr når det er mulig. Hvis du gjør bli solbrent, vente til huden er helt grodd før påføring Tri-Luma på det området av huden.