Digidexo.com

Hvordan Diet for Fresh Skin

Hvordan Diet for Fresh Skin


Sunn diett inkludert riktige næringsstoffer og tilstrekkelig kalorier har en rekke positive bivirkninger, i tillegg til vekttap. Et sunt kosthold forbedrer konsentrasjonen, øker energi og hjelper huden din ser fastere, friskere og mer levende. Kosten for frisk hud er en effektiv måte å se din beste og gå ned i vekt.

Hvordan Diet for Fresh Skin

Hvordan Diet for Fresh Skin

•  Ta med frukt og grønnsaker i hvert måltid. US Centers for Disease Control anbefaler kvinner i 30-årene konsumere to kopper frukt og 2 1/2 kopper grønnsaker per dag. Frukt og grønnsaker har høyt vanninnhold, som holder hudceller lubben. Dette betyr å spise rikelig med frukt og grønnsaker holder huden hydrert og ser fast og frisk.

Bland frukt og grønnsaker i juice. Siden det er utfordrende å konsumere et tilstrekkelig antall av frukt og grønnsaker hver eneste dag, prøv juice frukt eller blending frukt og grønnsaker kombinasjoner i juice. Væsker er lettere å fordøye og hjelpe deg å forbruke flere frukter og grønnsaker på samme tid.

Drikk rikelig med vann. Kosten bør drikke 1 oz. vann for hvert pund de ønsker å miste. Så hvis en kvinne ønsker å miste 30 lbs., Bør hun drikke minst 30 oz. vann hver dag. Som frukt og grønnsaker, hydrater vann hudceller og holder dem ute fast. Det spyler også giftstoffer ut av systemet, noe som bidrar til klare opp urenheter og rødhet.

Drikk grønn te. Den antioksidanter i grønn te er bra for din helse og for huden din. I tillegg til flere glass vann, nyte en kopp te. Hvis du er en som drikker kaffe, begynner dagen med en kopp grønn te i stedet.

Hint

  • Legg frukt til vannet ditt hvis du ikke liker smaken av rent vann. En skive sitron eller noen bær gjør smaken surt eller søtt, som mange mennesker finner tiltalende.
  • Substitute mindre sunne matvarer med sunnere seg for å møte dine grønnsaksinntaket mål. Bytt tradisjonelle spaghetti for spaghetti squash eller bruke en portobello sopp i stedet for kjøttdeig for en burger.
  • Ikke overdriv med vann. Selv drikker mye vann er sunt, gulping flere glass på en sittende skatter nyrene.
  • Sørg for at du får nok kalorier. Et plantebasert kosthold er sunt, men du trenger sunne, umettede fett som nøtter, samt hele korn.