Digidexo.com

Hvor lenge skal du bære Compression Garment Fra Lipo

Fettsuging er ofte en kosmetisk prosedyre utviklet for å forbedre din fysiske utseende, ikke en nødsituasjon eller nødvendig prosedyre. Det er imidlertid viktig å huske på at fettsuging fortsatt operasjon. Så hvis legen din anbefaler iført en komprimering plagg etter operasjonen, hvor lenge skal du bruke den?

Hva Compression plagg Do

Legen din vil anbefale deg bære en komprimering plagg etter fettsuging. Etter operasjonen er fullført, vil spormengder av blod-farget bedøvelse forbli under huden din. Komprimering plagg tvinge kroppen til å absorbere denne løsningen inn i blodet, slik at det kan bli utvist fra systemet uten å forårsake infeksjon eller skade. Iført komprimering plagg øker også blodsirkulasjonen gjennom den helbredende områder, minimerer post-kirurgi hevelse, tvinge skadelige væsker fra kroppen din og betydelig raskere helbredelsesprosessen. Plagget gir støtte til den helbredende delen av kroppen din og passer huden din inn i sin nye konturer som kroppen justerer seg til endringen i form.

Hvor lenge du Wear One

Avhengig av hvordan invasive prosedyren var, og legens råd, kan du bare trenger å bære en komprimering plagg for den første fasen av utvinning. Stage en generelt er de første to uker etter operasjonen. Du kan imidlertid behov for å bære en til slutten av den andre fasen av utvinning. Trinn to av utvinning kan vare i alt fra to til åtte uker. Hvis legen din ber deg om å bære en komprimering plagg for begge fasene av bedringen, må du kanskje å få både en scene ett plagg og en scene to plagg. Du er nødt til å bære plagget natt og dag så lenge legen din anbefaler.

Open-Drenering Surgery

Hvis legen din bestemmer seg for å utføre en åpen drenering kirurgi, kan det hende du ikke trenger å bære komprimering plagg for samme tidsrom. I den åpne drenering teknikk, er de små snitt som legen din har gjort for å utføre fettsuging ikke sydd stengt som de normalt ville være. På denne måten, når en riktig komprimering plagg påføres etter operasjonen, har de fleste av blod-farget bedøvelsesmiddel som ligger like under huden blir tvunget ut i løpet av de første 24 timene etter operasjonen. Dersom legen din bestemmer at åpen drenering kirurgi er det beste valget, så kan du bare nødt til å bære en komprimering plagg i tre til seks dager.

Ikke-medisinske Klær

Du kan kjøpe ikke-medisinske komprimering plagg på en lokal butikk. Du kan bli fristet til å bruke en av disse i stedet for komprimering plagg legen anbefaler. Vær oppmerksom på at du velger riktig plagg vil ha en stor innvirkning på hvor raskt du helbrede. Ikke-medisinske plagg kan forlenge healing tid, forverre hevelse i berørte områder, eller til og med øke fysisk ubehag. Ikke-medisinske plaggene er ikke ment å brukes i lange perioder av gangen. Formen kan bli vridd eller plagget kan miste sin elastisitet. Hvis det skjer, vil du miste kompresjon effekt som er nødvendig for kroppen å gro raskere.