Digidexo.com

Helseforsikring for personer som har pre-eksisterende forhold

Helseforsikring for personer som har pre-eksisterende forhold


Innhenting helseforsikring når du har pre-eksisterende forhold er mulig selv om du ikke klarer å oppnå dekning gjennom arbeidsgiver. Affordable Care Act, vedtatt i mars 2010, er ikke planlagt å tre i kraft for mange bestemmelser til 2014. Inntil da stater tilbyr dekning gjennom høyrisiko bassenger eller gjennom kvartals planer etablert gjennom Department of Health and Human Services. Du kan også leve i en tilstand som tilbyr garantert problemet politikk uavhengig av helserisiko.

Gruppe Forsikring

Ifølge loven er gruppe forsikringer som kreves for å ta imot alle mennesker som søker om dekning innenfor en gruppe. Den vanligste typen av gruppeforsikringsdekning er gjennom arbeidsgivere. For mange mennesker med pre-eksisterende forhold, skaffe forsikring gjennom arbeidsgivers gruppe politikk er vanligvis den enkleste ruten.

Garantert Issue States

Fem stater - Maine, Massachusetts, New Jersey, New York og Vermont - krever alle forsikringsselskaper bærere å tilby dekning til personer som søker på forsikring uavhengig av helsetilstand, alder eller risiko. Staten Washington har et lignende program, men søkeren må oppfylle et minimum score på et statlig mandat helsestatus spørreskjema. Hvis du ikke oppfyller minimums poengsum, blir du henvist til Washingtons høy-risiko basseng.

Høy Risk Insurance Pools

Hvis du har en pre-eksisterende tilstand som hindrer deg fra å anskaffe en individuell forsikring i en stat som ikke mandat garantert problemet, kan staten tilbyr en høy-risiko forsikring basseng. Fordi høyrisiko bassengene er utviklet for personer med helseproblemer, vil premiene bli ganske høy. Bassenget kan tilby begrensede fordeler, for eksempel ikke inkludert resept dekning, men dette varierer fra stat til stat.

Forsikring gjennom Department of Health and Human Services

Virkning fra 1. juli 2010, er det Institutt for helsefag og omsorgsminister tilbyr garantert-sak helseforsikring for folk med pre-eksisterende forhold. Planene er en del av et program som vil fylle gapet frem til 2014, da forsikringsselskaper vil ha å tilby forsikring til enkeltpersoner uavhengig av helserisiko som foreskrevet i Affordable Care Act undertegnet i loven i mars 2010. Twenty-ni stater vil administrere sine egne programmer under dette tilbudet, mens Institutt for Helse- og omsorgsminister vil overvåke de resterende 21 statlige planer. Avdelingen har et nettsted som vil hjelpe deg å finne ut din forsikring alternativer (se Ressurser).

Eliminering Perioder og utelukkelser

Hvis du har vært uforsikret for en periode (61 dager eller mer i de fleste stater), kan din forsikring inneholde en eliminering periode for pre-eksisterende forhold. Dette betyr at forsikringen vil dekke behandling for sykdommer som ikke er relatert til den pre-eksisterende tilstand. For eksempel, hvis du er en diabetiker, under eliminering perioden forsikringsselskapet vil ikke betale for behandling relatert til diabetes, men vil gi dekning hvis du falle og brekke beinet. Når du holde politikken gjennom eliminering perioden, vil politikken også dekke diabetesbehandling. Eliminering perioder varierer fra staten, men er vanligvis rundt 12 måneder. Hvis en betingelse er unntatt fra dekning, vil et forsikringsselskap ikke dekker noen behandling relatert til den tilstanden.