Digidexo.com

Hvordan gjør jeg få lindring fra en Verking Heel Spur?

Hvordan gjør jeg få lindring fra en Verking Heel Spur?


Hælen spur er den benete utspring på baksiden av foten. Mens hæl anspore selv ikke vanligvis forårsake smerte, kan det føre til betennelse i plantarfascien, en vev som går langs bunnen av foten. Denne tilstanden er svært smertefullt, og kan føre til vanskeligheter med å gå. Smerten kan være spesielt ille i morgen.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din om å kjøpe en orthotic innsats. En orthotic er en enhet gled inn i sko som avlaster trykket på plantarfascien og lindrer smerte. Også be legen din om en natt splint, som strekker plantarfascien mens du sover og hindrer smerte i morgen.

Hvil berørte foten, spesielt etter perioder med intens aktivitet.

Spør legen din om de aktuelle over-the-counter medisiner du kan ta for å hjelpe med smerte. Ibuprofen er et vanlig medisiner anbefalt av leger for denne tilstanden, men ikke ta noe uten å spørre legen din.

Påfør en ispose til foten din i morgen i 20 minutter, eller til pakkisen er ikke lenger kaldt. På kvelden før du går til sengs, bruke en varmepakning for samme tidsperiode.

Ta kontakt med en idrett massør om massasje terapi for foten. En sports massasje terapeut vil bli trent i å håndtere skader og beroligende smerte.