Digidexo.com

Hvordan håndtere Autistiske Tantrums

Omsorg for et barn med autisme er definitivt en utfordring. I tillegg til å håndtere sosiale og kommunikasjonsbarrierer, disse barna ofte vil kaste raserianfall, selv om de synes eldre enn den typiske tantrum kastende alder. Selv om du ikke alltid kan forhindre disse raserianfall, kan du utstyre deg selv slik at du er bedre rustet til å håndtere dem.

Bruksanvisning

•  Sørg for å være følsomme for deres behov. Noen ganger tantrum er rett og slett et resultat av deres frustrasjon over ikke å være i stand til å kommunisere. Vær spesielt oppmerksom på barnet, spesielt hvis du tror de prøver å fortelle deg noe, og være tålmodig i å prøve å finne ut hva han trenger eller ønsker.

Som småbarn, noen ganger barn med autisme vil ha raserianfall rett og slett fordi de ikke kan ha sin måte. Ikke gi inn i disse raserianfall bare for å holde barnet stille. Hvis du forstår hva barnet ønsker, og svaret er fortsatt nei, la det stå. Mange ganger, barn med autisme har problemer med å forstå sine grenser, og de vil ofte kaste et raserianfall fordi de ikke forstår hvorfor de ikke kan ha eller gjøre noe. Ikke gi etter som følge av raserianfall, eller de vil bli betinget til at atferd og tror at det vil resultere i dem for å få deres vei.

Ignorer raserianfall. Dette er ikke alltid mulig, men noen ganger du ønsker å unngå givende negativ atferd med oppmerksomhet. Så lenge barnet ikke er å skade seg selv eller andre, late som du ikke engang se dem. Ofte vil de legge merke til at atferden ikke er å få oppmerksomhet og raserianfall vil opphøre.

Beherske om nødvendig. Dersom barnet skade seg selv, du eller andre, kan det hende du må beherske dem. Komme i en posisjon hvor du er bak dem og hold armene tett inntil kroppen sin, slik at de ikke kan svinge ut eller kaste ting. Noen ganger må du kanskje holde sine ben i tillegg, som kan kreve bruk av beina. Mange av disse barna er veldig sterk, så dette kan ta mye styrke. Snakk med en ekspert som jobber med autistiske barn, slik at hun kan demonstrere teknikker for å holde barnet uten å skade ham.

Omadresser barnet hvis det er mulig. Prøv å interessere barnet i en annen aktivitet for å ta sitt sinn bort fra hva det er de er opprørt om.

Ikke vær redd for å straffe. De fleste autistiske barn er svært intelligent, og selv om de behandler tenkt annerledes, de forstår når de blir straffet. Selv om disse straffene kan kreve endringer, de er fortsatt noen ganger et nødvendig disiplin. Tenk time-outs og kilde spesielle godbiter eller privilegier. Forklar med enkle ord hvorfor de blir straffet, og unngå langvarige straffer, som de ikke kan være effektivt - eller til og med forstått.