Digidexo.com

Hva er årsaken til Blackheads?

Blooming av en Blackhead

Blackheads er hud partikler, rusk og overflødig hud pigment, eller melanin, sammen med sebum eller olje som nå vårt hudoverflaten. Melanin i Komedoner er hva som forårsaker den karakteristiske mørk farge; fargen er ikke forårsaket av dårlig hygiene.

Ifølge Acne Resource Center, noen årsaker til hudormer og kviser er genetikk, hormoner, noen medisiner, stress, fuktighet og fysisk irritasjon. Når det er fuktig, akne lidende svette, og dette svette mikser med oljer i huden; legge stramme klær som chafes eller gnir et område av huden, og pasienten har optimale forhold for dannelse av en hudorm. Gravide kvinner iblant lider utbrudd av akne, forårsaket av de betydelige endringer i sine hormoner.

Medisiner kan forandre kroppens kjemi, noe som kan forstyrre produksjonen av sebum og føre til blokkering av hudens porer. Oljebasert kosmetikk kan også være en medvirkende faktor.

Behandling av Blackheads

Bruk milde produkter til å behandle hudormer. Hvis lider bruke en hard akne behandling produkt, vil de fjerne alle de naturlige oljer fra deres hud og føre til øket produksjon av enda mer olje til huden. Dette vil føre til mer utbygging av hudormer. Hold deg unna produkter som inneholder alkohol og mineraloljer, da disse kan irritere huden.

De utsatt for hudormer kan bruke en exfoliant produkt for å fjerne døde hudceller som blokkerer olje porene. Exfoliants bør brukes med forsiktighet fordi de kan irritere huden; lider bør bruke exfoliants forsiktig for å unngå hudirritasjon.

Lider bør ikke plukke hudormer - i klemme pluggen ut, kan de tvinge oljen tilbake ned i sine porer, noe som potensielt vil føre til ytterligere irritasjon, og muligens, infeksjon. I stedet er det bedre å bruke en mild produktet tørke ut Komedoner og la den falle bort fra huden på egen hånd.

Flere måter å bekjempe Blackheads

Andre måter å bekjempe hudormer inkluderer: bor hydrert og drikke rikelig med god, rent vann; spise et sunt kosthold kan også dra huden. Selv overflødig olje i kosten ikke vil føre til kviser, vil det ikke skade å redusere nivået av oljer og fett i mat. De som er utsatt for hudormer og kviser sannsynligvis har også sensitiv hud; velge milde hudpleieprodukter og kosmetikk vil bidra til sunnere hud.

Ifølge Helse Guide Beauty, noen anbefalinger inkluderer glykol skreller, som slough død hud og fjerne litt rusk fra hudens porer. Disse skreller kan irritere veldig sensitiv hud. Pore ​​strips kan fjerne rusk, men ikke hindre ytterligere Komedoner kviser; de kan også irritere sensitiv hud. Ved hjelp av en alpha-hydroxy syre eller et rengjøringsmiddel med salisylsyre kan hjelpe; igjen, kan sensitiv hud bli irritert med bruk av disse typer av produkter.