Digidexo.com

Øvelser for perkier bryster

Kvinner i alle aldre ønsker perkier bryster, spesielt etter en body-altering opplevelse som graviditet eller overgangsalder. Noen opt for plastisk kirurgi, mens de fleste søke en mer naturlig, mindre kostbar måte å gi brystene et løft. Trene er en mye diskutert løsning, men slike styrking rutiner bør diskuteres med en lege før du fortsetter.

Hvorfor trening?

Kirurgi er fortsatt et alternativ til å løfte brystene, men kan være smertefullt og føre til hevelse. Utvinning tid kan være lang, avhengig av den enkelte. Trening er ikke bare en naturlig måte å hjelpe perk opp brystene, det har også varige fordeler for å hjelpe avverge helsemessige plager som for eksempel kreft.

Siden brystene består av fettvev omgitt av pectoralis major, eller brystmuskelen, vil utøvelse av brystene alene ikke skape en perkier utseende. Men ved å trene pectoralis major, bysten linjen blir mer definert, og dermed gi en illusjon av perkier bryster. Trene brystmuskelen bidrar også til å holde brystene høyere og reduserer droopiness.

Typer Øvelser

En instruktør på et treningsstudio kan gi informasjon om hvordan du utfører øvelser på profesjonelt utstyr som fungerer pectoralis major. Slike øvelser inkluderer brystpress, trykk ups, kabel crossovers, og sommerfuglen pressen.

Hvis en gym medlemskap er ikke gjennomførbart, det er øvelser som man kan gjøre hjemme, slik som vegg-ups, sit-ups, og push-ups.

Det er noen flere avanserte alternativer som Yuo kan gjøre hjemme. Først kan push-ups gjøres med en medisinball for å styrke alle kjernemuskulaturen, samt pectoralis major. For mer avansert styrketrening, kan du veksle hender som holder på ballen. Det er også benkpress som kan utføres med en solid stol og motstand band. Sitt rett i en stol og vikle båndet rundt baksiden av det, som strekker seg til skuldrene og albuene. Å holde armene i en 90 graders vinkel, utvide armene helt ut, og deretter bringe dem tilbake til utgangsposisjonen. En øvelse for å prøve utendørs er å gjøre noen push-ups mot et tre.

Betraktninger

Oppnå perkier brystene gjennom trening er ikke en rask prosedyre, og det tar litt tid og krefter. Slik styrke øvelser arbeide hånd i hånd med cardio trening og et balansert kosthold; hvis du fokuserer bare på bryst øvelser for å løfte brystene, så vil du til slutt mislykkes.

I tillegg bør du bruke en hensiktsmessig sports-BH med mye støtte i noen øvelse. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i ytterligere droopiness.