Digidexo.com

Hvordan bruke Walkie Talkie for sykepleier til sykepleier Kommunikasjon

Hvordan bruke Walkie Talkie for sykepleier til sykepleier Kommunikasjon


Sykepleiere må jobbe i team for å oppnå sine primære mål: kvalitet og effektiv pasientbehandling. Ulike helseinstitusjoner har ulike metoder for å la sykepleiere til å kommunisere med hverandre. Når krise rammer, noen sykepleiere slå på en kode lys, noen sykepleiere rope om hjelp og andre bruker walkie talkies. Selv om bruk av walkie talkies i sykepleie er fortsatt sjeldne, "Health Communication i det 21. århundre", skrevet av D. Wright, viser bruk og praktiske walkie talkies i sykepleie. Walkie talkie tillate sykepleiere til å kommunisere konkrete meldinger uten å måtte forlate sengekanten til pasientene. Følg noen enkle trinn ved implementering av bruk av walkie talkies i anlegget ditt.

Bruksanvisning

•  Gi hver sykepleier med sin egen walkie talkie. Unngå fristelsen til å ha sykepleiere på ulike skift aksje walkie talkies fordi hvis en sykepleier jobber overtid vil du ønsker å sikre at det er en walkie talkie tilgjengelig.

Tren sykepleierne å bruke walkie talkies. Selv om bruk av walkie talkies er vanligvis selvforklarende, sikre at sykepleiere vet hvordan du slår på og belaster walkie talkies. Sørg også for at sykepleierne er klar over hvilken kanal sine gulv skal bruke til å kommunisere og vet hvordan de skal sette sine walkie talkie til disse kanalene.

Utvikle nødsituasjon kodeord som skal brukes når forklarer helheten av en situasjon er ikke praktisk. Sørg for at alle sykepleiere er klar over disse kodeord.

Gi sykepleiere med klemmer eller andre ting som å feste walkie talkier til sine skrubb. Walkie talkie rett og slett plassert i lommer kan bli droppet og skadet når sykepleiere bøye over; Derfor, klemmer eller andre feste-anordninger er nødvendige.

Øv ved hjelp av walkie talkies i tider med ikke-akutt, for eksempel under stabsmøter og orienteringer. Sykepleiere må være effektiv i å bruke walkie talkie under press, så er det viktig at de har god praksis.