Digidexo.com

Hvordan håndtere Beslag hos eldre barn

Et anfall er en nevrologisk problem som oppstår på grunn av plutselige, unormale elektriske forstyrrelser i hjernen. Et anfall kan føre til at barnets bevissthetsnivå for å bli svekket. Det kan også påvirke hennes evne til å kontrollere sine muskler. Noen anfall kan innebære krampetrekninger bevegelser på bakken, stirrer eller muskelrykninger. Anfall kan påvirke en eldre barns selvfølelse og sosiale liv.

Bruksanvisning

Hvordan håndtere Beslag hos eldre barn

•  Utdanne barnet om anfall. Jo mer hun forstår om det, jo mer hun er i stand til å håndtere det og ikke la det hindre henne fra å gjøre ting hun kan gjøre. Fortell henne at det ikke er smittsom og kan ikke hindre henne fra å gjøre ting som å spille idrett.

Sørg for at barnet tar henne medisinen som foreskrevet for å kontrollere sine anfall. Lær barnet ditt om nødvendigheten av å ta henne medisiner. Hvis hun forstår at hennes narkotika bidra til å forhindre forekomsten av anfall, hun er mer sannsynlig å ta dem.

Gi emosjonell støtte. En ungdom kan føle seg isolert eller forskjellig fra hennes venner fordi hun ikke kan være i stand til å gjøre alt med dem som hun ønsker. Hun kan også bli plukket på av andre barn. Å være der med positive ord til oppmuntring for barnet ditt kan hjelpe henne å lære å håndtere disse spørsmålene.

Hold barnet trygg når hun er borte fra hjemmet. Informere folk som er i konstant kontakt med barnet, slik som hennes lærere eller venner, om hennes tilstand, og hvordan du kan hjelpe henne i en eventuell pågripelse. Fortell dem å fjerne beslaget arealet for alle objekter, spesielt skarpe gjenstander, og når de trenger for å få henne øyeblikkelig legehjelp.

Snakk med barnet ditt om å ha relasjoner. Eldre barn kan være lurt å date og ha et forhold med noen. Fortell barnet ditt er det ingen grunn til at han ikke kan date, gifte seg, ha sex eller har barn av sine egne. Dette kan være en vanskelig samtale å ha, så forbered deg for det på forhånd ved å tenke på og øve på hva du vil si.

Endre ditt hjem for sikkerhet. Fjern låsene på barnets bad døren, slik at i tilfelle av et anfall, kan hun få hjelp. Plasser en "ledig og i bruk" skilt som kan vippes rundt på døren, for en følelse av privatliv. Bruk en dør som åpnes utover i stedet for innover; denne måten, hvis barnet faller mot det under et anfall, døren vil ikke bli kilt stengt. Oppmuntre barnet til å ta dusj i stedet for badekar og, hvis mulig, installere en dusjnisje i hennes badet i stedet for et badekar for å forhindre utilsiktet drukning. Pass på at barnets soveområdet er fritt for gjenstander som kan skade henne under et anfall og sette henne madrass på gulvet for å forebygge fall.

Tips og advarsler

  • Få barnet ditt en Medic Alert armbånd som han skal bruke til alle tider, så hvis han har et anfall, kan folk se på armbåndet og vet hvordan de skal hjelpe ham.
  • Innprente barnet ditt viktigheten av å ta henne medisiner. Hvis hun ikke gjør det, er hun trolig ha beslag episoder.