Digidexo.com

Hva er Anger Management teknikker for psykisk syke pasienter?

Hva er Anger Management teknikker for psykisk syke pasienter?


Anger Management Training utdanner folk til å håndtere og oppleve sitt sinne i sunne måter, og mange ha nytte av anger management kurs. Anger management teknikker for psykisk syke pasienter er spesielt viktig fordi psykisk sykdom fører ofte ekstremt høye nivåer av stress, og mennesker med psykiske lidelser kan ha problemer med å uttrykke følelser og relasjoner til andre i sunne måter.

Identifisere tegn

Anger management teknikker for mentalt syke pasienter ofte starter med å identifisere de fysiske tegn på sinne slik at pasientene kan bli oppmerksom på tegn på sinne før eskalere til raseri nivå. Ved å fokusere på kroppens signaler, for eksempel økt hjerterytme, forkortet pust, gnisser tenner, hodepine, magesmerter, svetting, eller varmefølelse, skjelven eller svimmel, kan mentalt syke pasienter varsle seg for å begynne å ta skritt for å slappe av.

Avslapping

Avslapping er en sentral komponent i anger management teknikker for psykisk syke pasienter. Ved å lære grunnleggende stress-reduksjon tips, psykiske helsearbeidere gi pasientene de verktøyene de trenger for å roe ned. Avspenningsteknikker kan inkludere dyp pusting, identifisere underliggende følelser, avslutter situasjon eller rom, visualisering eller meditasjon eller yoga eller andre fysiske aktiviteter. Rådgivere kan også bruke terapi kjæledyr, musikk og beroligende omgivelser for å hjelpe psykisk syke pasienter føler mer rolig.

Samtaleterapi

Samtaleterapi er en annen stift anger management teknikker for psykisk syke pasienter. Mange psykisk syke pasienter har problemer med å identifisere sine følelser, eller de kan føle seg styrt av sine følelser, og lufting sine følelser til en profesjonell stor grad kan redusere stress og sinne. Terapeuter kan oppmuntre pasienter til å bruke verktøy som skriving, maling og andre kunstformer for å uttrykke sine følelser. En annen måte for psykisk syke pasienter til å lufte er å skrive brev til den personen eller tingen som forårsaker deres sinne.

Andre former for terapi

Noen psykisk helsepersonell kan også oppfordre pasienter til å delta gruppe terapi for å lære å håndtere sinne. I gruppeterapi, kan deltakerne dele med og støtter hverandre mens de lærer om følelser av sinne vi alle opplever til tider. Selvhevdelsestrening kan også være gunstig for psykisk syke pasienter som arbeider med sinne problemer, som det kan hjelpe pasienter lære å identifisere og hevde sine egne behov i sunne måter uten å ty til aggresjon, vold eller undertrykkelse.