Digidexo.com

Den riktige måten å sette inn en Soft Contact Lens

Den riktige måten å sette inn en Soft Contact Lens


Iført kontaktlinser er ofte mye mer praktisk enn å bruke briller, men det kan være frustrerende for nye brukere å navigere læringskurven når det gjelder å riktig å sette inn linser. Det kan ta deg flere forsøk på å sette inn kontaktene før de er i øynene på en sikker og føler deg komfortabel, men når du først får taket på det, vil du være i stand til raskt å sette inn kontaktene dine hver morgen uten noen problemer.

Bruksanvisning

•  Samle utstyret i området der du skal sette inn kontaktene dine. Dette gjøres oftest på badet, foran et speil. Har kontaktlinseetui og renseløsning lett innen rekkevidde.

Vask hendene med såpe og tørk dem godt fordi kontakter tendens til å holde seg til våte eller fuktige fingre. Hvis du er iført lange ermer, rull dem opp over albuen, slik at de ikke vil bli våt hvis noen kontakt linsevæske drypper nedover armen din mens du setter inn linsene.

Åpne din kontaktlinseetui og fjern høyre linsen ved å helle linsen og løsningen fra saken inn i håndflaten din. Skyll av linsen med litt frisk renhold løsning, og deretter plassere linsen på tuppen av pekefingeren. Se på linsen fra siden for å sjekke det er høyre side ut; den bør ha en glatt, skållignende form. Hvis kantene på objektivet ser ut til å holde seg litt utover, er objektivet innsiden ut og må rettes opp før du setter det inn.

Bruk hånden som ikke holder linsen for å holde din øvre øyelokk åpent slik at du ikke kan blunke. Hold nedre øyelokk med langfingeren på den hånden som holder objektivet. Se oppover og trykk forsiktig linsen til nedre hvite området i øyet. Fjern fingeren og slipp øyelokkene slik at du kan lukke øynene; holde dem stengt for et sekund eller to, og deretter blinke et par ganger for å få linsen inn i riktig posisjon på øyet.

Gjenta prosessen på det andre øyet. Hvis en av linsene er irriterende øyet etter innsetting, kan det være en partikkel av støv fanget under objektivet. Bare fjerne linsen, rengjør den og sette den skal eliminere problemet.

Tips og advarsler

  • Mange kontaktlinsebrukere komme inn i vanen med å alltid sette inn det riktige objektivet først for å unngå å blande dem opp.
  • Bruk kun fersk kontaktlinsevæske å rengjøre kontaktene dine. Ikke rengjør dem med vann fra springen.