Digidexo.com

Hva er Aloe Vera Gel brukes til?

Aloe vera-gel kan brukes som et middel både internt og eksternt. Internt saften, inkludert gel, brukes som en fordøyelses aide, et avføringsmiddel og et emmenagogue. Tatt direkte fra levende plante, kan den brukes til å helbrede en rekke hudsykdommer.

Hva er Aloe Vera Gel?

Aloe vera gel oppnås fra innsiden av pigg blader av planten. Når den er behandlet i en juice, kan det tas internt for en rekke helbredende formål. Det kan også brukes eksternt. Når den brukes til slike formål er det best tatt direkte fra levende plante og brukes umiddelbart.

Interne bruksområder

Tatt internt, er aloe vera en kraftig avføringsmiddel som kan gi milde lettelse for dem som lider av forstoppelse.
Det er en emmenagogue. Det kan bringe på menstruasjon og bør ikke tas internt mens gravide eller ammende.
Aloe vera er en fordøyelses assistent, som kan berolige magen og hjelpe med fordøyelsesbesvær, sure oppstøt og halsbrann.
Det er tatt for å lindre slike kroniske sykdommer som kolitt, osteoartritt og epilepsi.
Aloe vera bidrar til å øke sirkulasjonen og oksygenering i kroppen, og således er nyttig for diabetikere som lider noen ganger dårlig sirkulasjon. For å hjelpe diabetikere, er aloe vera også tilgjengelig i form av kapsler.
Skylle munnen med aloe vera, før du svelger, kan bidra til å sette fart i helbredelsen av skader inne i munnen forårsaket av tannbehandling.
Hvis du er under omsorg av en lege eller er på noen medisiner for å senke blodsukker, er det viktig å spørre legen din om du bruker aloe vera juice med gel internt. For folk flest, er det få om noen negative bivirkninger ved å bruke aloe vera.

Eksterne bruksområder

Aloe vera gel er en naturlig anti-bakteriell og anti-inflammatorisk som kan være effektivt brukes eksternt til alle typer sår, riper og slitasje å fremskynde healing.
Aloe vera gel kan brukes til berørte ledd for å lindre smerten ved slitasjegikt.
En levende aloe vera plante er ofte holdt i kjøkkenet til å gjelde for mindre brannskader. Det lindrer og kjøler alle typer brannskader, inkludert solbrenthet.
Aloe vera gel kan brukes på eksem, dermatitt, akne, huden sår og utbrudd av genital herpes å lindre og helbrede dem raskt. Det gir lindring til lider av fotsopp.
Aloe vera kan brukes på sår som de leges å redusere eller eliminere arrdannelse.
Festes på tørr hud og rynker og venstre for å tørke, frisk aloe vera gel gir oppsiktsvekkende resultater i form av synlig reduksjon av rynker, rehydrering og helbredelse av huden.
Aloe vera har bemerkelsesverdig helbredende krefter, enten internt eller eksternt.

Å Trygg skaffer og bruker Gel fra en fersk Plant

For å få gel fra en frisk aloe vera plante, kuttet en av de taggete blader. Bruke omhyggelig en kniv for å fjerne de mothaker fra kantene. Skrelle huden fra hver side av bladet.
Hvis du søker gelen lokalt, kan det holdes på plass med en bandasje og lov til å tørke.

En Uvanlig kjent Bruk for Aloe Vera Gel

I meksikansk Borago, kan gelen fra en av disse pigger benyttes som et pessar, vaginalt innsatt, for å drive ut placenta. Utsiden av aloe vera blad blir nøye barket og gelen er satt inn i en klump. Det skal ta effekt i en time eller to.