Digidexo.com

Axis Jeg Major Depressive Disorder

Alvorlig depressiv lidelse, en Axis jeg diagnosen også kjent som alvorlig depresjon, kan være en livstruende sykdom. Noen klinisk deprimerte mennesker kan bare ha én episode i løpet av livet, selv om de fleste vil ha flere episoder.

Symptomer

Tap av interesse i lystbetonte aktiviteter, selvmordstanker eller forsøk, sove og spiseproblemer og en gjennomgripende følelse av tristhet er symptomer på Axis Jeg alvorlig depresjon.

Diagnose

Alvorlig depressiv lidelse er diagnostisert av lege eller psykolog når symptomene betydelig forstyrre en persons evne til å fungere normalt på jobb, skole og / eller hjemme.

Misforståelse

Enhver depresjon er en alvorlig medisinsk sykdom og ikke forestilt eller noe som kan passere, som noen tror, ​​ifølge National Institute of Mental Health (NIMH).

Løsning

Behandling for depresjon kan omfatte psykoterapi, støttegrupper og / eller antidepressive medisiner. Kort sykehusinnleggelse kan være nødvendig hvis pasienten er suicidal.

Årsaker

Ingen enkelt årsaken er fastslått for alvorlig depresjon. Ifølge NIMH, kan biologiske, genetiske, miljømessige og psykologiske faktorer bidrar til en depressiv lidelse.