Digidexo.com

Rules of Body Mechanics Når Løfte Pasienter

Rules of Body Mechanics Når Løfte Pasienter


Overflytting av pasienter - fra seng til stol, stol til båren, og så videre - er en grunnleggende ferdighet av helseprofesjonene. Alle fra EMTs til MDs må vite hvordan du gjør det. Det er enkelt, men hvis det gjøres feil, kan det resultere i smertefulle skader som kan sidelinjen arbeidere i flere måneder, eller til og med permanent. For å hindre at dette skjer med deg, må du følge noen enkle regler for kroppen mekanikk

Aldri Løft med ryggen

Når du løfter en tung person, aldri bøye seg fra livet, grip ham og bruke ryggmusklene til å løfte ham. Denne handlingen kan føre til alvorlig og intens skade på ryggen, og skaden vil ta lang tid å lege. Du kan til og med slippe pasienten.

Løft med bena

Hold ryggen rett og bruke firehjulinger til å bære vekten av den personen du løfter. Hold pasienten mens du holder knærne bøyd, og bruker leggmusklene til rette og løfte pasienten. Dette oppnås best ved å holde pasienten så nær deg som du kan som du flytte rett opp.

Limit Twisting Motions

Kronglete mens du holder en person eller tunge gjenstander tvinger ryggen, hofte og ben muskler til å bli sårbar som de prøver å administrere og motvekt vekten du bærer. Pivot hele kroppen hvis du må.

Engasjere magemusklene

Engasjerende magemusklene mens løfte beskytter baksiden og forebygge skader. Bruke kjernemuskulaturen når du løfter fra bena for å sikre at ryggen ikke er å bli anstrengt.

Løft nær kroppen din

Jo nærmere du er til den personen du løfter, jo lettere vil det være for deg å bruke bena og unngå å kaste ut ryggmuskulaturen. Begrense virkningen av å bære eller overføre noen på armlengdes avstand så mye som mulig.

Bruk myke bevegelser

Ikke rush eller gjøre jerky bevegelser som kan uventet sliter på musklene dine. Har en strategi for hvor og hvordan du vil den skal løfte pasienten på forhånd.

La pasient Hjelp, hvis han kan

Hvis pasienten er mobil og kan støtte seg noe, spør eller tillate ham å hjelpe ved å bære noen av hans egen vekt, hvis han trygt kan gjøre det. Dette vil kreve en del kommunikasjon og kunnskap om pasientens tilstand, men det er mye enklere enn å prøve å løfte en dødvekt selv.

Know Your Limits

Hvis du løfter en person, og du kan knapt styre, få hjelp. Ikke prøv å gjøre det alene; du vil bare skade deg selv og muligens pasienten. Det er mulig å overføre en noe mobil pasient alene, men en overføring når pasienten ligger nede vil alltid kreve mer enn én person.