Digidexo.com

Spinal Dekompresjon Exercise

Ryggsmerter er en del av hverdagen for mange mennesker, og ett problem som påvirker ryggsøylen helse er den enkle tyngdekraften. Presset av tyngdekraften når vi stå, sitte og gå hver dag komprimerer gapet mellom våre rotere plater og sakte bærer dem ut. Dekompresjon øvelser har vært kjent for å bidra til å lindre smerten forbundet med denne tilstanden samt isjias smerter og svulmende plater, blant andre.

Inversjon Therapy

Ideen bak invertere kroppen din for spinal helse er at den øvre halvdelen av kroppen vil gi riktig mengde vekt på ryggraden for å sikre riktig justering. Ifølge ryggsmerter nettstedet Losethebackpain.com, er kroppen bare tung nok til å skape undertrykk i ryggraden, slik at feilplasserte plater å suge tilbake på plass.

Ved hjelp av en inversjon tabellen er den beste måten å øve inversjon terapi, selv om noen mennesker oppnå det ved å henge opp ned fra en bar.

Manuell Distraksjon

Manuell distraksjon er en teknikk for spinal dekompresjon øvelse som krever noen til å fysisk trekke på kroppen din å dekomprimere ryggraden. Tenk deg en fastkjørt finger blir trukket før den spretter tilbake på plass, umiddelbart lindre smerten av jam. Det er det samme prinsippet, bare involverer hele kroppen. Spør helsepersonell om denne metoden, og ikke bare har en kompis begynne prøver å lure deg i form. Det kan være skadelig for ryggen din hvis feil mengde trykket er brukt.

Mekanisk Bekken Traction

Mekanisk bekken trekkraft er den vanligste spinal dekompresjon trening, og det er gjort på en del av utstyret som vanligvis finnes i en kiropraktor kontor eller i en fysioterapi-anlegget. Det er en sele for brystet og en sele for hoftene. Ifølge Losethebackpain.com, kan kraften av trekk enkelt justeres. De fleste pasienter begynne å bruke 50 prosent av sin kroppsvekt. Typiske behandlinger vil vare 20 til 30 minutter, og det anbefales at pasienter får flere behandlinger og legge til 10 pounds hver gang de kommer tilbake.