Digidexo.com

Ideer for hjemmesykepleie Prosjekter

Ideer for hjemmesykepleie Prosjekter


Om å oppfylle et krav mot din grad eller en følelsesmessig behov for å tjene samfunnet, er det en fordel å ha mange forskjellige ideer for sykepleie prosjekter. Disse prosjektene bidra til fellesskapet ved å bevæpne folk med de verktøyene og informasjonen de trenger for å leve et sunt liv. Du kan ha blitt overrasket over noen ting du har lært om helse og ernæring mens han studerte til å bli sykepleier. Bruke disse erfaringene til å hjelpe lære teknikker som vil hjelpe andre til å unngå dårlig helse.

Hvordan unngå hjertesykdom

I 2006, nesten 37 prosent av befolkningen hadde noen form for hjerte-og karsykdommer, ifølge American Heart Association. Det er viktig at samfunnet være bevæpnet med måter å forebygge hjertesykdom, som så mange mennesker er berørt av denne sykdommen. Planlegg en en-dagers program på ditt lokale samfunnshuset for å opplyse offentligheten om hjertesykdom. Forklare statistikken, og hvem som er i faresonen. Drøfte endringer i livsstil som kan forebygge denne sykdommen, for eksempel vedta et næringsrikt kosthold, trene regelmessig og håndtere stress. Gi informasjon om hvordan å implementere disse endringene i samfunnet. Tilby sunne oppskrifter og partner med et lokalt treningssenter for å tilby en rabatt eller incentiv til programmets deltakere.

Stress Management

Partner med et lokalt college for å utføre et foredrag om stressmestring. Mange studenter er under et enormt press, slik at du kan lære dem teknikker de kan bruke umiddelbart for å redusere stressnivået. Du vil ikke være i stand til å fjerne sine stress-triggere, men du kan lære dem hvordan de skal håndtere det. Snakk om fysiske reaksjoner på stress, inkludert hvordan din hjerne og hjerte reagere, hva stresset gjør med huden din og hvordan noen eksperter mener stress kan forårsake sykdom. Diskutere betydningen av en hel natt med søvn, og hvordan vitaminer og kosttilskudd kan hjelpe kroppen å bekjempe stress. På slutten av foredraget, gi ut hefter som beskriver måter å unngå stress. Den bør inneholde alt du har diskutert, for eksempel bestemte kosttilskudd med dosering informasjon og teknikker for å få en bedre søvnkvalitet.

Viktigheten av Vitamin D

Ifølge en 2009 studie publisert i Archives of Internal Medicine, vitamin D-nivåer i den gjennomsnittlige amerikaner blod er utilstrekkelig og synkende. Vitamin D rådet knytter mangel på dette vitaminet til mange sykdommer og lidelser, inkludert autisme, depresjon og kreft. Utdanne en gruppe på din samfunnets seniorsenter om viktigheten av å ta nok vitamin D. Oppmuntre dem til å få sine blodverdier testet og snakke med sine leger om behandling, hvis de har en mangel. Dele ut brosjyrer, som beskriver anbefalte doser av vitamin for sin alder, og informasjon om hvordan de kan få mer vitamin D fra kosten og tilbringe mer tid utendørs.