Digidexo.com

Hvordan kvalifisere for Lap-Band Surgery med United Health Care

Lap-Band kirurgi er en minimal invasiv kirurgisk prosedyre som innebærer å stramme øvre del av magen med et band å kontrollere inntaket av mat. Dette gjør at du mister vekt over tid ved å begrense mengden mat du trenger å spise for å føle seg tilfreds og full. Denne operasjonen er utført på personer som er klinisk overvektige ikke er i stand til å gå ned i vekt gjennom trening og kosthold alene. Lap-Band kirurgi kan koste alt fra $ 20,000 til $ 50.000, avhengig av medisinsk innretning og steder. En måte å finansiere denne type kirurgi er gjennom en helseforsikring. Forent Health Care er et forsikringsselskap som finansierer Lap-Band kirurgi. Imidlertid har dette selskapet sine egne medisinske kriterier må du oppfylle for å kvalifisere seg.

Bruksanvisning

•  Vei deg og beregne din kroppsmasseindeks (BMI). Du må veie £ 100 eller mer over ideell kroppsvekt eller har en BMI på 40 eller mer for å kvalifisere for United Health Care for å dekke Lap-Band Surgery. Se under Ressurser for en link på hvordan du skal beregne din kroppsmasseindeks.

Gi bevis av sykdommer forbundet med fedme. Forent Helsepersonell vil dekke Lap-Band kirurgi hvis du kan vise dem bevis på at vekttap er nødvendig på grunn av sykdommer forbundet med fedme. Disse inkluderer medisinske problemer som søvnapné, høyt blodtrykk, diabetes og andre forhold.

Gi forente Helsevesen med dokumentert bevis som viser at du har vært overvektig i minst fem år eller mer. Spør din lege for å gi deg en kopi av din journal som viser din vekt i løpet av de siste fem årene.

Gi forente Health Care med dokumentasjon som viser at du har prøvd vekttap programmer og mislyktes. Lag en pakke eller dokument liste alle dine medisinsk tilsyn eller selvstyrte vekttap forsøk og deres resultater. Dette vil bidra til å øke dine kvalifikasjoner og sjansene for å bli dekket for Lap-Band kirurgi.