Digidexo.com

Hvordan forbedre fibro tåke fra Fibromyalgi

Hvordan forbedre fibro tåke fra Fibromyalgi


Fibro tåke (eller hjerne tåke) er et begrep som brukes for å beskrive de kognitive funksjonsvansker oppleves av fibromyalgi lider. Disse kan omfatte kortsiktig hukommelsestap, dårlig konsentrasjon og nedsatt tenkning. Språkproblemer kan også tilskrives fibro tåke, for eksempel problemer med å minnes og snakke vanlige ord. Det kan være en frustrerende og skremmende symptom på fibromyalgi, men hvis du er villig til å være litt proaktiv, er det noen grep du kan ta for å bidra til å lindre denne tilstanden.

Hvordan forbedre fibro tåke fra Fibromyalgi

•  Få nok søvn. Dette kan være vanskelig for noen siden smerte, ubehag og arten av fibromyalgi i seg selv kan føre til forstyrrende og / eller ikke-styrkende søvn. For å oppnå maksimal mengde søvn, bør du alltid gå til sengs på samme tid hver kveld og unngå over-stimulerende hjernen før du sover.

Oppgave. Dette gir deg mer energi som igjen kan bidra til å lette fibro tåke. Ingen grunn til å gå ut og løpe maraton eller investere i et treningsstudio medlemskap. Hvis du går, strekke eller løfte en gallon av melk ut av kjøleskapet er alt du klarer, så gjør det.

Hold sinnet aktiv. Lese, skrive, eller gjøre oppgaver. Noe som krever analytisk tenkning vil bidra til å forbedre mental klarhet og minne. Hvis du har små barn eller barnebarn, spille Go Fish eller et minnekort spill med dem. For eldre barn, lære dem å spille hjerter eller spar. Kortspill er en fin måte å forbedre din hukommelse og kognitiv tenkning. Sjakk og dam er alternative muligheter.

Skriv ned ting. Få i vanen med å bruke en kalender eller dagbok for å holde orden på viktige ting som avtaler og medisin tidsplaner. Journalføring er også en fin måte å redusere stress som kan være en bidragsyter til hjernetåke og er antatt å spille en rolle i skjerpende andre fibromyalgi symptomer.

Hint

  • Noen av disse symptomene kan faktisk være bivirkninger fra medisiner du kan ta ... en annen grunn er det så viktig å diskutere dem med legen din.
  • Dette er ikke en erstatning for en legens råd. Det er viktig å dele noen symptomer på fibromyalgi med legen din.
  • Alltid konsultere med legen din før du starter en ny øvelse regime.
  • Kjør aldri når du opplever fibro tåke. Dette kan være farlig for deg, så vel som andre.