Digidexo.com

Hvit Willow Bark & ​​betennelse

White willow bark er det beskyttende ytre dekker på stammen av et piletre, som har vært brukt medisinsk siden 400 f.Kr. i Hellas, melder University of Maryland Medical Center. Herbalists kreditt white willow bark like effektiv for mange formål, inkludert lindring av inflammasjon.

Funksjon

White willow bark inneholder salicin, et kjemisk stoff som fungerer på samme måte som aspirin. Inne i legemet, salicin forhindrer dannelsen av kjemikalier som kalles prostaglandiner som er kjent for å bidra til inflammasjon.

Bruk

Fordi white willow bark inneholder anti-inflammatorisk ingrediens salicin, naturmedisinere anbefaler urten for behandling av tilstander som artrose, revmatoid artritt, smerter i korsryggen, tendinitt, bursitt, menstruasjonssmerter og hodepine. Mer forskning er nødvendig for å bevise effektiviteten av white willow bark for disse behandlingene, forklarer University of Maryland Medical Center.

Clinical Evidence

En studie 2001 utført ved Pharmazeutisches Institut ved Universitat Tübingen i Tyskland og publisert i tidsskriftet "Phytotherapy forskning" fant at pasienter med osteoporose behandlet med white willow bark fått mer lindring av smerter og betennelse enn de som fikk placebo.

Dosering

Den anbefalte dosering av pulverisert eller flytende white willow bark for behandling av betennelse er 60-240 mg, melder University of Maryland Medical Center. Alternativt kan pasienter lage en te å bruke 1 til 2 ts. av tørket willow bark i 8 oz. vann tre til fire ganger per dag.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller ammende eller har en historie med aspirin allergi, astma, magesår, diabetes, gikt, hemofili, hypoprotrombinemi eller nyre- eller leversykdom, kan det ikke være trygt for deg å ta white willow bark for å lindre betennelser, advarer RxList .