Digidexo.com

Hva er årsakene til Knock Knees?

Hva er årsakene til Knock Knees?


Knock knærne er beskrevet som en unormal kurve av bena som fører til at knærne berører, eller å komme nær berøre mens føttene er fra hverandre. Knock Knees er vanlig hos spedbarn og små barn rundt to og tre år. Det er en del av normal utvikling som ofte går til barnet er 5 eller 6 år gammel, og da beina begynner å fullt ut rette. Noen ganger knock knær kan være symptom på en underliggende bensykdom som rakitt, som er forårsaket av en mangel på vitamin D, kalsium eller fosfor.

Årsaker

Knock knærne kan utvikle seg som et resultat av en pjokk å prøve å opprettholde balansen når han først lære å gå. Fedme er også en risikofaktor for knock knærne.

Betydning

Knock knærne kan noen ganger føre til at noen bevegelsesproblemer, muskel og bein belastning, og smerter fra anklene blir overbelastet.

Behandlinger

Vanligvis behandling ikke er anbefalt for barn under 8 år Heel øker, spesielle sko, bukseseler, fysioterapi eller kirurgi kan anbefales for tilfeller av knock knær som fortsetter inn i ungdomsårene.

Forebygging

Det er ingen kjent måte å hindre normal knock knærne.

Fun Fact

Begge knærne generelt helle innover i samme grad; Men, noen ganger ett kne kan ikke lene seg så langt inn som den andre, eller den kan være rett.