Digidexo.com

Hvordan planlegge for Recovery etter operasjonen

Hvordan planlegge for Recovery etter operasjonen


Hvis du er vant til god helse, når du står overfor en kirurgisk prosedyre du kan finne den verste delen er utvinning-med mindre du forberede på forhånd. Disse tipsene kan hjelpe deg å planlegge for utvinning etter operasjonen for å gjøre overgangen tilbake til helse gå smidigere og raskere.

Bruksanvisning

Hvordan planlegge for Recovery etter operasjonen

•  Ta kontakt med legen din om hva du kan forvente å følge din kirurgisk prosedyre, både normal- og lengre utvinning ganger. Drøfte tiltak som du kan ta for å fremme healing og hvilke begrensninger, om noen, vil du bli møtt med under og etter utvinning. Be for profesjonelle henvisninger, for eksempel en hjelpepleier, hvis det er nødvendig.

Lag en liste over dine forpliktelser og skille de som er knyttet til jobb, hjem og familie. Gå gjennom listen og eliminere elementer som er uvesentlig. Differensiere forskjellen mellom hva som må gjøres og hva du ønsker dyktig. Fokusere på det tidligere i din kirurgisk ettervern planlegging.

Tenk rimelige forventninger til hva du har tenkt å oppnå i løpet av utvinning og at det du forventer fra andre. Hvis rengjøring må gjøres, skjønner at det ikke kan leve opp til dine standarder. Hvis du må henvise jobb ansvar, gjør det på en måte som gjør at du kan hvile etter behov, i stedet for å kreve din stadige innspill og tilsyn. Unngå å overestimere dine evner hvis den strider med din helse, og i stedet akseptere de midlertidige begrensninger. Dette vil fremme en raskere utvinning.

Plan for gjenoppretting etter operasjonen mest effektivt ved å delegere nødvendige oppgaver på forhånd. Vurdere om det vil være nok til å engasjere hjelp av familie og venner, eller om det vil være verdt å leie profesjonell hjelp. Folk er generelt ivrige etter å hjelpe, men kan undervurdere omfanget av engasjementet. Ha en åpen diskusjon om deres evne til å møte kravene, utvikle en tidsplan, og spørre om det er noe du kan gjøre for å gjøre sitt arbeid enklere.

Revurdere nye måter å bli involvert med hjem og familie krever. Hvis du er godt nok, ta på seg oppgaver som å betale regninger eller hjelpe barna med leksene. Fortell familien til å bytte til papir plater for å redusere belastningen på skitne retter. Spille kort med familien i sengen. Selv minimal involvering kan gjøre deg og din familie føler seg bedre og mindre utsatt for skyld for trenger vaktmestere eller assistanse.

Finn måter å holde motet oppe, og selv underholdt. Hvis du er en aktiv person kan du snart bli lei med TV og magasiner. Tenk på noe som du har lyst til å gjøre, men har ikke hatt tid til og bruke denne tiden til å praktisere det eller lære om det. Hvis du er tom for ideer spør dine kreative kjære om hjelp eller bare hoppe inn i en ny hobby og gi det et forsøk. Jo lykkeligere er det sunnere du vil være og stimulerende aktiviteter er en viktig del av utvinning etter operasjonen.

Tips og advarsler

  • Undersøke helsefora på nettet der pasienter som har opplevd lignende medisinske tilstander samles. Lære av sine suksesser og vansker i utvinning og justere etter operasjonen planlegging tilsvarende.
  • Noen nye aktiviteter å prøve er: lydbøker (for å lære eller moro), kunst, kalligrafi, skriver prosa eller debattinnlegg, online frivillig arbeid, modeller, skrap booking, nettbasert utdanning, og mye mer.