Digidexo.com

Urter for å hjelpe med Narkotika DETOX

Ridding avhengighet av et skadelig stoff er et viktig skritt i å bli frisk. Men de innledende legemiddelabstinenssymptomer kan være vanskelig å tåle. Avhengig av alvorligheten av avhengighet og typen av medikament, kan avgiftning prosessen involverer overdreven svetting, kvalme og oppkast, diaré og magekrampe, og depresjon. Disse symptomene kan behandles naturlig med en rekke urter for å hjelpe deg å komme gjennom avrusning og fortsette utvinning.

Avgiftning

For å bidra til å eliminere legemidler fra kroppen, prøv urter kjent for sine evner til å redusere toksisitet. Burdock rot og rødkløver både fjerne giftstoffer fra blodet. Begge urter kan finnes i essiac urte formler, som kan inntas i en te. Melk tistel, en naturlig antioksidant, hjelper avgifte kroppen av skadelige stoffer og forynger skadede celler i leveren.

Kvalme og oppkast

Kvalme og oppkast er vanlige, men ubehagelige virkningene av narkotika avgiftning, som kroppen forsøker å kvitte seg med skadelige stoffer på noen måte mulig. Bruk urter som ingefær, kattemynte, løvetann og peppermynte for å lindre kvalmen.

Dreven svette

Overdreven svetting er et annet typisk symptom på seponering. Hjelpe kontroll svette med salvie. Prøv å legge salvie til mat som pastaretter eller brygging den inn i en te med sitron.

Diaré og magesmerter

Avlaste ubehagelig utbrudd av diaré og magekramper med urter som bjørnebær root bark, kamille og bringebær blader. Ingefær og cayenne har vært kjent for å lindre magekramper.

Beslag

For å forebygge anfall ved seponering, prøve urter som klaseormedrue, isop og lobelia. Disse urter har beroligende egenskaper som bekjemper angrepene sentralnervesystemet.

Depresjon

Drug avgiftning kan få noen kraftige depressive følelser, som hjernen er glede er ikke lenger blir stimulert av stoffet. Prøv Johannesurt, en kraftig naturlig antidepressant, for å hjelpe til med å motvirke perioder med detox-indusert tristhet. Også vurdere Valerian rot. Spesielt når det kombineres med aminosyren tyrosin (vanligvis finnes i high-protein matvarer som kylling og soyaprodukter), har Valerian rot beroligende krefter som bidrar til å opprettholde stemninger. Valerian rot er spesielt anbefalt for de utvinne fra en kokainavhengighet.

Angst

Følelser av intens nervøsitet er pari for kurset ved seponering, men økt angst kan føre til andre problemer, inkludert søvnløshet og selv hallusinasjoner. Mens fornye og inspirere det sentrale nervesystemet, beroliger skullcap anfall av angst og hjelper søvn. Krampe banken er en naturlig beroligende som kan hindre panikkanfall. Pasjonsblomst har også beroligende egenskaper til å arbeide mot problemer med nervøsitet og søvnløshet.