Digidexo.com

Refill regler for Medicaid Resepter

Refill regler for Medicaid Resepter


Medicaid er et program som er regulert på statlig nivå. Hver stat setter sine egne grenser for hvilke typer medisinske forhold som vil bli dekket, under hvilke omstendigheter og hvor mye dekning er godkjent i en gitt situasjon. Hver stat har også sin egen unike regler for resept dosering og påfyll. Disse er vanligvis delt opp i kategorier som hvor mange påfyll er tillatte i en gitt tidsramme, hvor ofte påfyll kan skaffes og hvor mange forskjellige påfyll kan fås per måned.

Størrelse

Nesten hver stat i USA begrenser størrelsen på en Medicaid resept refill. Mest spesifisere et beløp som tilsvarer en 30-dagers forbruk. Noen stater, for eksempel Idaho, Nevada, Georgia, Minnesota og Montana tillate en refill å være nok for 34 dager. Andre, for eksempel Rhode Island og Massachusetts begrense en refill til en streng 30 dager. I tilfelle av vedlikehold medikamenter mange tilstander, inkludert Colorado, Kentucky og New Hampshire tillate en enkelt påfylling for å dekke 90 dager. Sjelden noen stater vil dekke større påfyll, men disse vurderes fra sak til sak og er ikke rutinemessig godkjent.

Grenser

Mange stater begrense hvor mange måneder med påfyll er tillatt på en Medicaid resept. Ifølge en Congressional Research Service rapport om Medicaid resepter, mange stater, inkludert Alabama, Georgia, Kansas og Mississippi har en maksimumsgrense på fem påfyll per resept. Noen kan gi mer enn dette, og noen, som Connecticut, har ulike grenser for p-piller. Unntak kan være kan for medisiner som brukes for kontroll av kroniske tilstander som høyt blodtrykk eller astma. Mange stater begrense også Medicaid påfyll til en månedlig maksimalt antall resepter. North Carolina, Washington, USA, og Arkansas er blant disse.

Resept

Ifølge US Department of Health and Human Services, Institutt for Medicare og Medicaid Compliance, en ny lov virkning fra 1. oktober 2008, vedrørende reseptbelagte skjemaene for Medicaid resepter, sier at resepter skal være skrevet på en sabotasjesikker resept pad for å bli dekket av Medicaid. Hvis medisinen er stort behov for, kan apoteket fylle den opprinnelige resept, men ingen påfyll kan utstedes under noen omstendigheter uten resept er bekreftet. Hvis ikke bekreftet, vil ingen påfyll få lov for at resept.