Digidexo.com

Regler for utlevering av narkotika for Medicaid i Louisiana

Regler for utlevering av narkotika for Medicaid i Louisiana


Alt helsepersonell som opererer i delstaten Louisiana må rette seg etter de føderale regler for utlevering av legemidler og andre typer medisiner under Medicaid-programmet. Disse reglene er ment å redusere avfall, forvirring og svindel som kan oppstå under Medicaid transaksjoner. Reglene er juridisk bindende og farmasøyter eller pasienter som bryter dem kan møte straff.

Louisiana Medicaid Pharmacy Fordeler Management System

Louisiana Medicaid Pharmacy Fordeler Management System (LMPBMS) er state-eid og drevet system for styring av reseptbelagte stoffet fordeler. Systemet er referansen for alle narkotikadispensasjons problemer i Louisiana. Systemet dekker alle Food and Drug Administration-godkjente legemidler som omfattes av Medicaid. Det fastslår også refusjon prosedyre for narkotika ingrediens kostnader og dispenserer avgifter.

Leger Autorisert å dispensere narkotika

Leger som dispensere narkotika under LMPBMS må oppfylle tre kriterier: de må være godkjent av Louisiana Board of Medical Examiners som en utleverings lege, må de arbeide ikke mindre enn fem miles unna stedet der narkotika blir utlevert, og de må melde i Medicaid-programmet som et apotek leverandør. Refusjoner for legemidler utlevert betales direkte til apoteket og ikke legen, med mindre behandlende lege utleverer sin egen medisinering og regninger under eget navn.

Prosedyre for Dispensasjon

Lisensiert forskrivere kan bare unnlate narkotika til de som er Medicaid-kvalifisert på dato for tjenesten. Louisiana Medicaid bare betaler for disse stoffene at tilbyderne har signert og innsendt rabatt former for. Legemidler må være medisinsk nødvendig for pasienten for at leverandøren for å bli refundert. Louisiana har et føderalt mandat program kalt Drug Utnyttelse omtale som overvåker resepter for å sikre medisinsk nødvendighet blir opprettholdt. Resepter må være fylt med seks måneder fra utstedelsesdato. Ikke mer enn fem påfyll kan bli refundert.

Leverandøren Rettigheter

Tilbydere kan nekte tjenester til pasienter for hvem de har en gyldig, lovlig grunn til å nekte. Tilbydere får ti øre for hver polikliniske resept fylt, inkludert de som er laget utenfor Louisiana for narkotika levert inn i staten. Det er ulovlig for alle å oppfordre tilbydere å motta bestikkelser, kickbacks eller rabatter for ethvert legemiddel under Medicaid-programmet. Det er også ulovlig for tilbydere å akseptere eller tilby å godta slike bestikkelser.

Leverandøren Plikter

Tilbydere må opprettholde daglige aktivitetsrapporter og utlevering (eller overhead) koster avstemninger for å være til enhver tid for gjennomgang. Narkotikaleverandører må holde også reseptbelagte registreringer av alle Medicaid mottakere (samt mottakere for Medicare og andre programmer) i minst fem år fra datoen for tjenesten. Apotek poster bør tydelig vise alle nye og refill resepter for hver Medicaid pasient som mottar narkotika gjennom at apotek.