Digidexo.com

Hvordan identifisere Bipolar Symptomer hos kvinner

Hvordan identifisere Bipolar Symptomer hos kvinner


Bipolar lidelse rammer over to millioner amerikanere. Ekstreme humørsvingninger, samt andre maniske og psykotiske atferd, karakter bipolar lidelse. Selv om det påvirker begge kjønn, kvinner er spesielt utsatt på grunn av hormonelle endringer. Følgende tips kan hjelpe deg med å identifisere bipolare symptomer hos kvinner.

Bruksanvisning

•  Se etter symptomer på depresjon. Selv om bipolar påvirker både menn og kvinner, er bipolar II mer vanlig hos kvinner. Karakteristikken av bipolar II inkluderer milde hypo-maniske episoder; Men kvinner er tilbøyelig til å rapportere opplever mer intens depresjon.

Merknad om det er blandede episoder som en manisk episode etterfulgt av et anfall av depresjon. En kvinne viser kanskje økt selvtillit, økt energi og en trang til å fortsette å snakke i løpet av en manisk episode. Men i løpet av depresjon fasen, kan en person bli i sengen hele dagen, føler verdiløs, og opp i vekt på grunn av inaktivitet.

Legg merke til om symptomene forverres i løpet av menstruasjonssyklusen på grunn av hormonelle svingninger. Ifølge en undersøkelse, 65 prosent av kvinnene opplever verre humørsvingninger i løpet av menstruasjonssyklusen.

Husk at graviditet forverrer ofte bipolare symptomer. Affektive og / eller psykotiske episoder oppstår ofte i løpet av post-partum perioden. I tillegg tilbakefall er vanlig innen 3 til 6 måneder etter fødsel.

Tips og advarsler

  • Kvinner som tar bipolar medisinering kan minimere utsette den nyfødte til medisinering ved å ta det rett etter amming. Vent mellom 7 og 12 timer, etter å ha tatt medisinen, før sykepleie. Bruk formelen om nødvendig i løpet av denne tiden.
  • Karbamazepin, en bipolar medisinering, kan redusere effekten av p-piller.