Digidexo.com

Hvordan er Dostinex metabolisert?

Hva er Dostinex?

Dostinex, generelt kjent som kabergolin, er en medisiner primært brukes til å behandle pasienter med organer produserer for mye av hormonet prolaktin. Dette spesielt kan brukes til å hjelpe kvinner slutte å produsere, eller produsere mindre melk, mens du ikke er gravid. Dostinex kan også benyttes i noen behandlinger Parkinsons sykdom, og for behandling av prolaktin-tumorrelaterte vekster.

Leveren

Som de fleste medikamenter, jobben med å omdanne de kjemiske og giftige komponenter, og å fjerne dem fra kroppen, faller på leveren. Leveren er ansvarlig for å bryte disse komponentene ned i mindre biter som kalles metabolitter, som kroppen kan da eliminere fra systemet.

Enzymer

Leveren er avhengig av en gruppe av enzymer som kalles P-450-enzymer for å bryte ned Dostinex i mindre stykker gjennom kjemiske reaksjoner. Enzymer er proteiner som er designet for å katalysere (aktivere og øke hastigheten på) disse kjemiske reaksjoner.

Eliminering

Når enzymene har brutt ned Dostinex inn metabolitter, kan disse gjenværende stoffene deponeres i urinen. Metabolittene blir deretter skylt ut av kroppen med urinen neste gang du bruker toalettet.

Metabolisme Issues

En skadet leveren kan gjøre det vanskelig for kroppen å forbrenne Dostinex. Leverskader kan oppstå av en rekke grunner, inkludert alkoholmisbruk, skrumplever og hepatitt. Hos dem med nedsatt lever, kan Dostinex fort bli giftig, som det tar leveren lengre tid å forbrenne stoffet ut av blodet. De med hjertesykdom kan også ha problemer metabolizing Dostinex, som de fleste hjerteproblemer påvirke blodstrømmen til leveren. Uten tilstrekkelig blodstrøm, kan det være vanskelig for leveren for å bryte ned medisinering.