Digidexo.com

Alle naturlige produkter for Detox av kroppen

Avrusning er prosessen med kroppen kvitte seg med tungmetaller fra miljøet, plantevernmidler i mange matvarer og også den normale prosessen med å frigjøre daglig avfall. Fra en alternativ medisinsk synspunkt, er ideen om at hvis kroppen blir overbelastet av giftstoffer, kan dette sette scenen for mer alvorlig sykdom som for eksempel gastrointestinale forstyrrelser, tykktarmskreft eller andre sykdommer.

Mange mennesker har ikke mer enn én eller to avføringer per uke. Det ideelle er å ha én daglig. Naturlige produkter for detox inkluderer Senna, Cascara Sagrada, pysillium frøskall og mange andre som er nå lett tilgjengelig i visse "detox rens" produkter som selges i helsekostbutikker og på nettet. Senna, Cascara Sagrada og psyillium frø husks hjelp til å fjerne avfall fra tykktarmen. En bodywide detox vil omfatte lungene, hjerte, tykktarm, nyrer, lever, galleblære og huden.

Identifikasjon

Alle naturlige produkter for detox av kroppen omfatter mange forskjellige planter, urter og andre produkter som effektivt kan flytte giftstoffer ut av kroppen. Tykktarmen kan bli renset med Senna blad, Cascara Sagrada eller pysillium frøskall. Disse kan kjøpes i bulk mat delen av de fleste helsekostbutikker. Lungene kan detoxed med cornsilk. Leveren kan detoxed med silymarin. Nyrene kan detoxed med burdock root (hele roten eller fra en forberedt kapsel). Galleblæren kan detoxed med olivenolje og sitron etter faste på frukt for en dag. Hjertet kan styrkes og detoxed med burdock eller ginkgo biloba, som har vist seg å forhindre blodplater fester seg; det antas å "mate" hjertet og blod. Til slutt, huden, som er det største organet i kroppen, kan detoxed med tørr børsting. Dette fjerner døde hudceller.

Betydning

Bruke planter og urter for å detox kroppen har blitt gjort i mange år. I dag er det lurt å fullføre noen form for hele kroppen detox som et forebyggende tiltak. Symptomene på en kropp som kan ha nytte av en detox diett inkluderer forstoppelse, søvnighet på dagtid, konsentrasjonsvansker, generell sykdomsfølelse, en belagt tunge, dårlig fordøyelse eller luft i magen. Alle disse tingene kan skje når du er sliten og har ikke spist godt og øves regelmessig å forbrenne mat og bidra til å flytte avfallet ut av kroppen.

Misforståelse

Den største misforståelse er å tro at du vil miste mye av vekten fra å gjøre en hel-kropp eller et kolon rens. Noen mennesker kan oppleve en beskjeden vekttap på 1-3 pounds, men dette er som regel vann vekt. Å permanent ned i vekt, spise en sunn diett og får regelmessig mosjon har vært den beste ruten for folk flest. Se legen din dersom du er interessert i å miste vekt.

Advarsel

Ikke gjennomgår noen form for rettet kroppen detox hvis du ikke har gjort det før. Selvfølgelig, hver dag, vil naturen gå sin gang for et kolon detox. Hvis du har tenkt å bruke planter, urter eller tilberedte produkter utviklet for å rense kolon eller hele kroppen, se din lege.

Forebygging / løsning

Det er ikke en god idé å gjennomgå en kropp detox mens du har tunge forpliktelser på jobben, hjemme eller på skolen. Ofte vil du trenger å være i nærheten av et bad under en rens, og du kan føle lav energi. Det er best å gjennomføre en detox på en fredag ​​gjennom helgen eller mens du ikke er på jobb eller skole. Du kan starte med brygging detox te som kan forbrukes daglig før du bruker en kraftigere detox produkt.

Den generelle tommelfingerregel er første rens er vanligvis rettet mot tykktarmen. Se din lege eller helsepersonell for veiledning. Hvis du har noen kroniske sykdommer eller tar reseptbelagte medisiner, eller hvis du har en spiseforstyrrelse, ikke gjør noe rettet detox renser med mindre du er under tilsyn av lege.