Digidexo.com

Hvordan å slanke seg i to uker

Hvis du ønsker å slanke seg i to uker uten å sette din helse i fare, dersom du skulle miste rundt fire pounds. Denne jevn hastighet på 2 pounds en uke faller innenfor de Mayo Clinic retningslinjer for sunn vekttap og resulterer i at du ser slankere, spesielt hvis den vekten du mister er fra fettlagrene i stedet for fra musklene dine. Å gå ned i vekt på denne frekvensen, må du gjøre tre ting: justere kostholdet, begynne å løfte vekter og utføre regelmessig kardiovaskulær trening. Disse vil henholdsvis redusere kalorier, gjøre kroppen din mer effektiv ved å brenne kalorier og forbrenne kalorier.

Bruksanvisning

•  Snakk med en profesjonell om en styrke-treningsprogram som bruker lave reps med tunge sammensatte øvelser som knebøy, markløft og benkpress. Disse øvelsene vil raskt bygge muskler slik at du ser slankere, brenne en masse kalorier i en kort periode og få fart på stoffskiftet.

Utfør 30 minutters intervall kardiovaskulær trening på de dagene du ikke løfter vekter. Dette kan løping, sykling, svømming eller noe annet som gjør at du svetter og får pulsen opp. Med intervalltrening, du jobber hardt for et intervall, deretter arbeide på en enklere tempo for et intervall, og deretter gjenta for rundt 10 intervaller. Intervalltrening er den mest effektive måten å forbrenne kalorier.

Kutt kaloriinntaket for å lage en 1000 kalori-en-dagers underskudd. Du trenger ikke å kutte 1000 kalorier av kostholdet, men heller kombinere trening og kosthold for å eliminere totalt 1000 kalorier. Derfor, hvis du kutte 700 kalorier fra kosten din, må du brenne bare 300 kalorier gjennom trening, og vice versa.

Reduser porsjonsstørrelser for å redusere kaloriinntaket. Prøv å redusere de mest kalori deler av dine måltider. Så, hvis du vanligvis koker en omelett med bacon og ost til frokost, eliminere bacon og ost og bare koke en omelett med egg.

Reduser enkle karbohydratinntak betydelig. Enkle karbohydrater inkluderer hvitt brød, sukker og alkohol. Eliminere alkohol og brus, og unngå hvitt brød så mye som mulig. Stick med en hel korn variasjon i stedet.