Digidexo.com

Hvordan å rense ørene og bli kvitt slim Congestion

Manglende evne til å puste gjennom nesen eller høre på riktig måte kan signalisere lunger på grunn av allergi, bihuleproblemer og forkjølelse, og symptomer kan vare i flere dager. Heldigvis finnes det raske, effektive måter å oppmuntre drenering av tykt slim og lindre lunger-ofte uten medisinering.

Bruksanvisning

•  Kjør dusj eller koke en gryte med vann og inhalerer dampen for å løsne tykt slim og unclog ører.

Øke fuktighet i luften ved å slå på en kjølig tåke luftfukter. Den ekstra fuktighet hjelper tynne slim og lindrer øret, hode og nese congestion.

Velg vann i stedet for koffeinholdige drikker, som kaffe og brus, for å opprettholde fuktighet og tynne slim i kroppen din.

Forbruker varme væsker som koffeinfri te og buljong også bryter opp slim og bidrar til å redusere flaskehalser i ørene og andre deler av kroppen. Nippe til varm te hele dagen og spise suppe eller buljong for å lindre symptomer.

Sove på ryggen fører slim for å bosette seg i hals, nese og ører. I stedet, sove med hodet på flere puter å holde det forhøyet, noe som vil oppmuntre mucus drenering.

Bruk en over-the-counter saltvannsnesespray for å skylle neseborene og fjerne allergener og andre irritanter som forårsaker lunger.

Hvis naturmidler bevise ineffektiv, stoppe ved ditt lokale apotek og plukke opp en over-the-counter decongestant å avlaste lunger, ta det som anvist.