Digidexo.com

Hva er farene ved å spise grapefrukt?

Hva er farene ved å spise grapefrukt?


Selv grapefrukt kan være et sunt alternativ siden det inneholder vitamin C og fiber, kan det være skadelig for noen - spesielt de som tar spesielle medisiner. Sjekk med legen din hvis du spiser grapefrukt regelmessig for å sikre at det er trygt for deg.

Fad Dieting

Spise grapefrukt ofte for å gå ned i vekt er et farlig valg i forhold til din helse. Ifølge American Dietetic Association (ADA), kan ingen enkelt-mat eller single-mat-gruppe diett health smelte fettet bort og holde den av.

Medisinering Konflikter

Hele grapefrukt og grapefruktjuice er kjent for å påvirke måten enkelte legemidler er absorbert i kroppen og listen over medisiner er økende, sier ADA.

Kreft

Ifølge National Institutes of Health, kan grapefrukt inntak øker risikoen for brystkreft blant postmenopausale kvinner. Sjekk med legen din for å se om grapefrukt forbruk kan være skadelig for deg.

Irriterende

Den sitronsyre i grapefrukt (samt andre sitrusfrukter som sitroner og appelsiner) kan forårsake irritasjon i munn og svelg når det spises.

Grapefrukt Juice Effect

Ifølge University of Florida, har forskere dokumentert den såkalte Grapefrukt Juice Effect, noe som kan øke opptaket av visse legemidler og føre til overdoser. På grunn av dette, ville det være lurt å bare ta medisiner med vann og unngå å spise grapefrukt mens de blir absorbert.