Digidexo.com

Naturopathic Remedy for nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte resultater fra dysfunksjon eller skade som involverer nervefibrene i det perifere eller sentrale nervesystemet. Symptomer, som ofte er kroniske, inkluderer prikking, svie, nummenhet og skyting smerte. Noen av de mange forhold som kan føre nevropatisk smerte inkluderer diabetes, multippel sklerose, amputasjon og helvetesild. Nevropatiske forhold bør diagnostiseres og behandles av lege. Men mange mennesker slå til helhetlige, naturopathic rettsmidler for å lindre symptomer, og mange rapporterer lettelse.

Naturopathic Medicine

Hvis du vurderer naturmedisin som en måte å komplettere din konvensjonell medisinsk behandling for nevropatisk smerte, har du massevis av selskapet. Ifølge National Pain Foundation, 40 prosent av amerikanerne for tiden bruker noen form for komplementære eller alternative behandlinger. Naturmedisin, som fokuserer på den helbredende kraften i naturen, bruker ikke-giftig, helhetlig metoder for å optimalisere helse og forebygge sykdom. Et bredt utvalg av behandlinger - inkludert klinisk ernæring, botaniske medisin, homøopati, hydroterapi og akupunktur - er klassifisert som naturopathic.

Naturopathic leger, eller NDS, er primære helsepersonell, og har studert ved en fire-års graduate-nivå medisinsk naturopathic skole, studerer de samme grunnleggende fag som leger.

Botanicals

Planter som din naturlege kan anbefale for nevropatisk smerte inkluderer capsaicin - rektor ingrediens i cayenne pepper, og en naturlig smertestillende - samt pasjons te, ofte brukt til å lindre fibromyalgi symptomer. Hun kan også gi massasje med diverse oljer, for eksempel olje av einer og johannesurt olje. Kava kava, roten av piper methysticum anlegget, endrer mengden av signalstoffer i blodet og har en relaxant og smertelindrende effekt. Mange naturopaths anbefaler også djevelens klo, som har anti-inflammatorisk egenskaper, som en tonic og generell smertestillende.

Med så mange naturlige urte og botaniske rettsmidler for å trekke fra, kan du og din naturlege godt å kunne utforme en behandling for å lindre nevropatisk smerte.

Forholdsregler

Sørg for å sjekke med legen din før du starter noen komplementære behandlinger, vitaminer eller medisiner; noen ganger disse kan samhandle med reseptbelagte medisiner og teknikker. For å lære om bivirkninger av naturmidler, besøke USA Library of Medicine i Resource avsnittet nedenfor.