Digidexo.com

Hvordan bruke forebyggende tiltak for astma

Astma er en kronisk lunge sykdom som omfatter symptomer som tungpustethet, kortpustethet, hoste og slimproduksjon. Luftveiene til mennesker som lider av denne sykdommen kan bli betent på grunn av miljømessige agenter, allergier, infeksjoner eller følelser. Genetikk og ernæring spiller også et aspekt i sammentrekning og alvorlighetsgraden av angrep. Det er imidlertid forebyggende tiltak for astma som kan bidra til å redusere antallet og alvorlighetsgraden av astmaanfall.

Bruksanvisning

Lær avspenningsteknikker. Aktuell forskning er å lære at bruk av avspenningsteknikker når du føler astmasymptomer kommer på kan minske eller noen ganger eliminere et astmaanfall.

Fjern teppet på soverommet og andre rom. Støv, støvmidd og allergener kan trenge inn i tepper og deretter jobbe seg tilbake til overflaten og i luften. En glatt overflate gulvet kan rengjøres daglig, slik at mindre av disse midler astma agitering.

Eliminer kjæledyr fra ditt miljø. Dyrehår og kjæledyr dander er to irritanter for mange astmatikere.

Hold luftfuktigheten i miljøet under 50 prosent. Dette vil bidra til å kontrollere støv i luften så vel som vekst av sopp og støvmidd. Også når utendørs nivåer av sopp og luftforurensning er høy, bør du begrense din tid brukt utenfor.

Unngå steder hvor røyking finner sted. Det er en åpenbar fare for astma tilstand. I mange stater, har sigarettrøyking er forbudt i enkelte eller alle offentlige steder. Dette gjør det lettere for astma lidende, eliminere bekymring om å taste en restaurant, bar eller nattklubb ikke vite om røyking er tillatt.

Bruk probiotika, gunstige bakterier som normalt finnes i tarmen. I nyere studier, ble det funnet at de som tok probiotika i form av kultiverte yogurten hadde en reduksjon i betennelse og allergiske symptomer.

Reduser egg åk, kjøtt og skalldyr fra kostholdet ditt så mye som mulig. Disse matvarer inneholder arakidonsyre som forårsaker betennelse. Å spise mindre av disse vil redusere betennelsesnivået i lungene.

Tips og advarsler

  • Omega 3 fettsyrer lavere betennelse i kroppen og kan være gunstig for astmatikere. Kapsler med fiskeolje og linfrøolje inneholder omega 3 fettsyrer og kan kjøpes på helsekostbutikker.