Digidexo.com

MSM Behandling for leddgikt

Metyl sulfonyl metan, eller MSM, er en kjemisk forbindelse som forekommer naturlig i mange matvarer. Det er relatert til dimethylsulfoxyd (DMSO) som har vært en langvarig hjemme bøte for leddgikt. Ifølge NYU Langone Medical Center, bryter DMSO ned i MSM i kroppen som har ført medisinske forskere til å stille spørsmål om MSM kan være å foretrekke behandling for leddgikt.

Kilder

MSM er en svovelforbindelse som finnes i sjømat, kjøtt, kaffe, sjokolade, melk, frukt, hvitløk, løk og andre grønnsaker. MSM er også tilgjengelig som et supplement. Du kan kjøpe den i kapselform, som pulver, væske eller hudkrem. Det er ofte funnet i kombinasjon med to andre leddgikt kosttilskudd, glukosamin og chondroitin. En studie ved University of Maryland Medical Center rapporterer at 6000 mg MSM gitt smertelindring til personer med leddgikt i kneet og hadde ingen syke bivirkninger.

Sikkerhet

Siden MSM er et stoff som finnes i mat, er det tenkt å være trygg selv i høye doser. Ingen negative bivirkninger er kjent, men det er ikke kjent om MSM er trygt å administrere til gravide kvinner eller barn. Det er ikke kjent om MSM samhandler med andre medisiner. Du bør snakke med legen din før du tar MSM kosttilskudd dersom du bruker reseptbelagte medisiner.

MSM Kremer

Det er ikke klart om MSM kan lett absorberes gjennom huden som DMSO kan. Kremer og lotion som inneholder MSM kan ikke være effektiv. Hvis du bruker DMSO krem ​​for å få MSM, bør du være forsiktig. DMSO er et kjemisk biprodukt som kan inneholde urenheter. Ikke bruk industrial-grade DMSO. Ikke ta DMSO internt da dette kan føre til alvorlige bivirkninger. Mulige bivirkninger av DMSO omfatter svimmelhet, kvalme, diaré, oppkast, hodepine og irritasjon av huden.

Bruk

Mye kontrovers omgir anvendelse av MSM. Det har ikke vist seg å være effektiv, selv om den har støtte i befolkningen som leddgikt behandling. The Arthritis Foundation anbefaler at du kjøper MSM fra en etablert og anerkjent selger og foreslår at du starter med en dose på 500 mg to ganger daglig og øke mengden til du ser en effekt. Det kan ta opp til to måneder for å se resultater. Ved høyere doser, kan du oppleve magebesvær eller kramper som kan lindres ved å senke dosen. Hvis du ønsker å bruke DMSO, anbefaler Arthritis Foundation du ber legen din for en medisinsk karakter kilde fordi industriell karakter er ofte tilbys til allmennheten.