Digidexo.com

Produkter for å hjelpe Itchy Skin

Produkter for å hjelpe Itchy Skin


Kløe kan oppstå på grunn av en rekke forskjellige hudlidelser. Tørr hud er forårsaket av kroniske sykdommer slik som eksem, kan forårsake betydelig ubehag. Insektbitt og utslett fra planter som gift eføy kan forårsake kløende hud også. En rekke over-the-counter behandlinger for kløende hud finnes som lindre symptomene og behandle den underliggende problem.

Skin-E-Dip

Skin-E-Dip er laget for å behandle de fleste tørr hud forhold - inkludert eksem og dermatitt - og lindre kløende hud. Vitamin E i kremen fungerer også som en fuktighetskrem, og bidrar til å helbrede sprekker i huden. Skin-E-Dip også reduserer rødhet og betennelse som følge av psoriasis eller seboreisk eksem.

Aquaphor

Aquaphor, ligner på vaselin, er en salve fuktighetskrem. Ifølge University of Iowa Hospital og Clinic hjemmeside, salve kremer er den mest effektive form for fuktighetskrem mot tørr og kløende hud. Mange unngår salve kremer fordi de har en fet konsistens; Imidlertid kan fetheten bli minimalisert ved anvendelse av en liten mengde, og å gni det godt inn i huden.

Olje Fuktighetskremer

Badeoljer, babyoljer, vegetabilske oljer og og mineraloljer kan alle bli gnidd inn i huden for å redusere tørrhet og lindre kløe. Du bør ikke bruke olje kremer i badekaret, da disse vil gjøre karet glatte og utrygge. Påfør en olje fuktighetskrem på fuktig hud. Olje kremer vil hjelpe huden å holde seg fuktig og ikke-kløende.

Kortison kremer

For milde tilfeller av eksem og dens tilhørende kløende og flassende hud, kremer som inneholder kortisol steroider kan bidra til å lindre symptomene. Ifølge WebMD, vil kremer som Kortison 10 eller Cort-Aid hjelpe kontroll kløe, rødhet og hevelse, men kan tynne huden etter lang tids bruk. Resept-styrke kortison behandlinger er tilgjengelig for mer alvorlige tilfeller.