Digidexo.com

Hvordan kan et Calorie Chart fungerer?

Hvordan kan et Calorie Chart fungerer?

Introduksjon

Når det gjelder å miste vekt, kalorier er det viktigste å se på. Å brenne en kilo fett må du brenne eller skjære ut minst 3500 kalorier. Når jeg prøver å brenne eller redusere kalorier, er et viktig kosttilskudd hjelp en kalori diagram. En kalori diagram bidrar til å bestemme hvor mange kalorier en person er forbruker av vanlige matvarer. Diagrammet også med å bestemme en rekke andre viktige ernæringsfaktorer.

Kalorier

Den første måten at en kalori diagram fungerer er gjennom å fortelle deg nøyaktig hvor mange kalorier er innhentet i en servering av en bestemt mat. En kalori diagram er normalt organisert alfabetisk etter mat, eller delt opp i matvaregrupper og deretter alfabetisk. Noen vil til og med gå så langt som å inkludere lister ved merkenavn. Når du har funnet maten leter du etter du bare flytte over kolonnen for å finne den typiske servering mengde og kalorier per porsjon.

Fat

Den neste kolonnen i kalori diagram sporer mengden fett i en servering av en matvare. Fettinnhold vil bli notert for både mettet og umettet fett. Når kosten er det spesielt viktig å holde styr på mettet fett kolonnen, som det er der de fleste av de dårlige fettstoffer ligge.

Protein

Et annet viktig nærings faktum at en kalori figuren viser er proteininnholdet i en matvare. Protein er viktig i å spise et sunt balansert kosthold, fordi det hjelper kroppen bygge muskler. Jo mer muskler at kroppen din inneholder, jo flere kalorier vil du forbrenne. Dette er fordi muskler trenger flere kalorier for å fungere ordentlig enn fett gjør.

Karbohydrater

Karbohydrater er en annen ernæringsmessig kategori som en kalori diagram spor per porsjon. Karbohydrater kan være både bra og dårlig for deg. En diett for høy i karbohydrater kan hjelpe deg å sette på ekstra vekt i stedet for å miste det. Men karbohydrater er hvor kroppen får mye av sin energi fra. Uten denne energien, kroppen din kan ikke brenne kalorier. Dette er grunnen til at det er viktig å holde en balanse inntak av karbohydrater, og en kalori diagram hjelper deg å gjøre det.

Kolesterol

En annen viktig ernæringsmessig substans som en kalori diagram holder styr på er kolesterol. Mens kolesterol er viktig for isolerende nervene og produsere visse hormoner, for mye kan ha skadelige effekter på hjertet og blodårene. Bruke kalori diagram kan du spore hvor mye kolesterol finnes i matvarer og begrense inntaket.