Digidexo.com

Magnesium Stearate for Acne

Magnesium Stearate for Acne


Akne er en vanlig menneskelig hudsykdom møtt av nesten alle tenåringer og unge. Det er forårsaket av hormonelle, spesielt i puberteten. Det bringer mye frustrasjon og kan også føre til depresjon. Når det ser ut som en diskret flekk på kinnet ditt den ikke bekymre deg. Det får massen og blir en betydelig lesjon. For noen få heldige, kviser vises bare i løpet av ungdomsårene, men et betydelig antall mennesker lider av akne selv i voksen alder.

Akne Utbrudd

Akne tendens til å påvirke både tenårings menn og kvinner. Akne er utløst av pubertet hormoner. Menstruasjonssykluser og stress kan være ledsaget med akne. Men for noen, noen typer av akne forsvinne i løpet av et kort tidsrom, mange lider kroniske akne betennelser som trenger utvidede medisinske behandlinger med antibakterielle legemidler, kirurgi og antibiotika for å kontrollere bakterievekst. Hvis behandlingen starter så snart symptomene på en dumdristig utbrudd vises, kan akne bli utryddet med letthet.

Magnesium Stearate Lotion

Magnesiumstearat eller oktadekansyre er et magnesiumsalt. Hudleger anbefaler ofte disse hudpleieprodukter til akne lider som inneholder magnesiumstearat. Magnesiumstearat danner også en komponent i akne forebyggende kremer. For de som har vedvarende akne problemer, fungerer magnesiumstearat som en god forebyggende medisin. Magnesiumstearat lotions kan brukes regelmessig for å rense huden.

Dosering

Magnesiumstearat er sammensatt av to molekyler av stearinsyre. Det er fast ved romtemperatur. Magnesiumstearat hovedsakelig kommer i tabletter og kapsler. Orale doseringsformer for behandling av akne. Administrasjon én gang daglig av magnesiumstearat tablett gir bedre akne behandling. Det eliminerer også sannsynligheten for en uønsket bivirkning sammenlignet med to ganger daglig administrering.

Konsultere legen din

Uansett hvor mye en hudpleie produkt tiltrekker deg, rådgivning din hudlege er avgjørende. Men kjernen i saken er at verken magnesiumstearat eller noe annet produkt vil fungere dersom du lar problemet til foment. Bortsett fra å søke medisiner omhyggelig, må du skaffe medisiner som har godkjenning av utøvere. Akne er behandles med magnesiumstearat, og alt du trenger å gjøre er å vise litt forsiktighet i å velge ditt produkt.

Er Magnesium Stearate Farlig?

US Food and Drug Administration gjenkjenner magnesiumstearat som et generelt trygt kjemisk. Det utgjør ingen alvorlige effekter for mennesker, men folk bruker magnesiumstearat medisiner for behandling av akne har rapportert leddsmerter og forstoppelse.