Digidexo.com

Hvordan etablere en sunn ernæring & Exercise Plan

Hvordan etablere en sunn ernæring & Exercise Plan


Når du gjør din helse til en prioritet er det på tide å formulere en plan for å nå dine mål. For å holde seg til det, men du må gjøre det noe du liker og ser frem til. Nøkkelen er å slå sunne valg til sunne vaner. En forståelse av de valgene du må gjøre vil hjelpe deg. Når du vet "hvorfor" kan du opprette "hvordan" å skape en fornuftig plan som er en vellykket en.

Bruksanvisning

•  Sett et realistisk mål. Satse på noe som er oppnåelige. Hvis du er ute etter å gå ned i vekt; føler ditt beste og få inn god form, kan du nå målet ditt. Hvis du setter et urealistisk mål om å prøve å bli noen du ikke er, så din drøm vil alltid være utenfor rekkevidde. Være det beste at du kan være.

Undersøk dine nåværende matvaner. Være hensynsløs. Du vet hva som er sunt og hva som ikke er det. Kvitt din pantry og kjøleskap på alt som kan ødelegge planen. Noen mennesker har stor viljestyrke og kan ignorere junk food i skapet. De fleste mennesker kan ikke. Det er best å fjerne alle fristelser.

Dra på shopping for god mat. Les etikettene av de elementene du ønsker å kjøpe. Ikke bare telle kalorier, ta notat av fettinnholdet, natrium nivå og mengde sukker pakket inn i maten. Den sunne guiden er nummer fem: maten bør være under 5 g fett; i henhold til 5 g sukker; og over 5 g fiber. Det neste trinnet er å la den pakkede varer delen av markedet og gå til produsere delen. Kjøp de ferskeste frukt og grønnsaker du kan finne.

Lær hvordan å forberede et sunt måltid. Dette betyr ikke mer steking matvarer. Bruk din broiler å la fettet bak. Bytt fra smør til olivenolje. Ta ut all bearbeidet mat og bytte til fullkorn i stedet. Reduser mengden kjøtt du spiser og bytte til lettere og sunnere fisk eller kylling. Porsjonskontroll er viktig for å lykkes. Din hånd kan hjelpe deg å avgjøre porsjonsstørrelser. Se på hånden med håndflaten opp. En del av kjøtt er den samme størrelsen på området som fører fra håndleddet til tommelen. Pass opp høyt sukker brus og kutte alkoholforbruket til mer enn to drinker per uke.

Schedule trening i dagen, hver dag. Gjør det til en vane. Husk jo mer du trener jo lenger kroppen fortsetter å brenne kalorier selv når du er i ro. Ditt mål bør være minst 30-50 minutter med trening annenhver dag. Kjøp en skritteller og gjøre 10.000 skritt målet ditt. Disse trinnene kan skje gjennom hele dagen, så satt den på første om morgenen. Hvis du kommer til 10.000 skritt mål, er du brenner kalorier du trenger for å holde deg på sporet.

Skriv det ned. Hold en diett og mosjon dagbok og være ærlig. På slutten av dagen å skrive ned hva du spiste, både gode og dårlige, og hvor mye du trente. Hvis du ikke har en god dag, føler meg ikke dårlig. Begynn på nytt i morgen. Du får alltid en ny sjanse i morgen for å gjøre de riktige valgene for å holde deg til din diett og mosjon mål.

Hint

  • Sette oppnåelige mål.
  • Eliminere all junk food.
  • Gjør øvelsen en vane.
  • Vær snill mot deg selv, hvis du har en dårlig dag, starte på nytt friskt i morgen.
  • Ikke start noen øvelse eller diett diett uten legens godkjennelse.