Digidexo.com

Sunn Low-Calorie Diets for Runners

Opprettholde en lav-kalori, vil sunt kosthold bidra til å forbedre din kjører og senke tiden. Løpere som bærer mindre kroppsfett tendens til å ha bedre løpstidene, så man følger en lav-kalori, er viktig næringsrikt kosthold. Spis rikelig med frukt, grønnsaker, lite fett meieri og magert kjøtt for å opprettholde en slank kroppsbygning, som til slutt vil forbedre tiden din.

Hva og når man skal spise

Å vite hva du bør spise er like viktig som å vite når man skal spise og hvor mye du forbruker på ett måltid. Hold frisk frukt, grønnsaker, belgfrukter, magert kjøtt, sunne oljer og nøtter hendig hjemme. Konsumere mellom 300 til 400 kalorier per måltid, og tar sikte på å spise annenhver time. Spis minst fem eller seks porsjoner med frukt og grønnsaker og opp til 64-86 gram protein per dag.

Hvis du kjører i morgen, være sikker på at du er godt hydrert ved å drikke omtrent åtte oz. vann. Ha en energibasert måltid som et lite hel hvete bagel toppet med en teskje av naturlig peanøttsmør og en banan. Stål-kutt havregryn og jordbær er en annen god pre-run måltid. Pass på at du venter minst en til to timer før du går på løpe å fordøye mat og vann og unngå fordøyelsesbesvær og kramper.

Etter løpeturen sørg for å fukte og har et måltid som består av rikelig med magre proteiner som kylling, kalkun, reker eller bønner.

Ting å spise før en Race

Dagene med å spise en halvkilo pasta kvelden før et løp er old-school tenkning og hjelper ikke løperen få fart eller utholdenhet før et løp. Men noen dager før løpet, øke kaloriinntaket med 200 hver dag for å gi deg selv de ekstra karbohydrater og fett butikker for å tåle et løp. Fortsett å spise små, sunne måltider, men legge inn noen flere stykker av mager kalkun eller et ekstra eple. Pass på at de ekstra kaloriene er næringsrike, som vil hjelpe deg å oppnå din rase mål.

Opprettholde et konkurransefortrinn

Caloric sykling er den beste måten å holde vekten under kontroll og fortsette å forbedre tiden din. Som løping, blir kroppen din vant til en viss rutine og begynner å flate ut. For å holde vekten på et konkurransenivå bør du endre antall kalorier du forbruker hver uke.

For eksempel, hvis du er for tiden spiser rundt 1800 kalorier per dag, spiser 1500 for en uke og deretter den neste uken går tilbake til 1800. Forskjellen på 300 kalorier kan ikke virke som mye, men det skaper metabolske forvirring som gjør at kroppen din til å tilbakestille sine forventninger og brenne fett mer effektivt.