Digidexo.com

Hvordan sammenligner jeg Long-Term Care Insurance for Long-Term Care Health?

Langsiktig omsorg er et tema de fleste av oss ikke liker å tenke på. Utsiktene til trenger sykehjem omsorg er uønsket. Å ha familie ta vare på oss er like deprimerende. Kostnadene kan være overveldende. En måte å lette noe av bekymring om langsiktig omsorg er å kjøpe langsiktig omsorg forsikring. Sammenligning politikk kan også virke overveldende, men det er noen viktige områder for å se på og sikre at du får en politikk som er en god verdi med den dekningen du trenger fra en pålitelig selskap.

Komme i gang

Det første trinnet i å sammenligne langsiktig omsorg forsikringer er å få politiske sitater og breakdowns fra bedrifter som er godkjent for å selge forsikring i staten. Du kan finne selskaper gjennom staten avdeling av forsikring. Kontakt selskapene, og be om et tilbud. Du må kanskje møte med en agent; være opp foran med dem at du leter etter et tilbud. Selv om du søker om politikk, kan du fortsette å sammenligne, som politikk er pålagt å ha en "gratis-look" perioden, noe som er en periode av tid til å vurdere politikken og returnere den for full refusjon.

Politiske fordeler

Alle langsiktig omsorg politikk har en daglig fordel og en stønadsperiode. Den daglige fordel er det høyeste beløpet politikk vil betale per dag for dekket tjenester. Stønadsperioden er det minimum av tid politikken vil vare. For eksempel kan en politikk har en $ 150 daglig nytte og en stønadsperiode på 730 dager. Hvis du multippel disse tallene, har du din totale nytte, som i eksempelet er $ 109,500. Dette betyr at du har $ 109 500 for å bruke mot langsiktig omsorg. Du kan bruke opp til $ 150 per dag, og det vil vare i minst 730 dager. Hvis du bruker mindre enn $ 150 per dag, kan politikken vare lenger, men det vil ende når du har brukt $ 109,500. Politikk har også en eliminering periode, som kan være alt fra null dager til seks måneder. Dette ligner på en egenandel, og er hvor mye tid du er ansvarlig for dekket kostnader før politikken begynner å betale fordeler.

Dekket Tjenester

Dekket tjenester varierer fra plan til plan. Sykehjem omsorg er dekket av de fleste planer; utsiktene til sykehjem omsorg er grunnen til at folk flest kjøper langsiktig omsorg forsikring. Mange planer også dekke Sykehjem og fasiliteter som tilbyr spesialiserte omsorg, for eksempel for personer med Alzheimers sykdom. Du kan også ha muligheten til å inkludere hjem helsevesenet, som er dekning for å bringe en pleieassistent inn i ditt hjem for å hjelpe til med personlig pleie, inkludert spising, bading, dressing og toalettbesøk. Politikken kan også dekke hjelp med måltider, shopping og lett rengjøring. Voksen barnehage kan være dekket også. Det kan være andre fordeler, for eksempel dekning for hjem modifikasjoner eller ambulanseturer. Det er viktig å se nøye på hva hver policy dekker slik at du kan foreta en nøyaktig sammenligning.

Utelukkelser

Strategi, normalt ikke vil dekke omsorg fra et familiemedlem. De vil heller ikke dekke seg med en ulisensiert person eller på en ulisensiert anlegget. Ifølge USAs Health Insurance Plans, eller AHIP, politikk også ikke dekker omsorg som er nødvendig på grunn av alkoholmisbruk, narkotikamisbruk eller selvskading.

Sammenligning Selskaper

De selskapene du mottar sitater fra bør inneholde noen grunnleggende informasjon om selskapet: det året den ble grunnlagt, hvor mange forsikringstakere har det, og sin uavhengige vurdering. Du kan også finne hvordan selskaper er vurdert gjennom AM Best, et uavhengig selskap som priser forsikringsselskaper i henhold til deres økonomiske styrke (se Ressurser).