Digidexo.com

Enkleste måten å behandle hodelus

Enkleste måten å behandle hodelus


Hodelus er en av de vanligste problemene blant barn i alderen tre og 12. Funnet på hodene til barn fra hver sosioøkonomisk klasse, hodelus er ikke et tegn på urenslighet eller dårlig hygiene. De små bugs mate ut av små mengder blod trekkes fra hodebunnen. De er svært smittsom og deres biter forårsake tjene kløe. Selv om de er irriterende og kan ta litt tid å fullt ut fjerne, bør de som arbeider med en lus problemet ikke frykte. Hodelus ikke forårsake eller overføre noen alvorlige sykdommer.

Bruksanvisning

•  Se etter tegn som identifiserer hodelus. Bruk fingrene og en kam til del og søke gjennom barnets hår ukentlig. Nøye undersøke alle deler av håret, spesielt nakken og rundt ørene for gråaktig hvite insekter, små svarte flekker og hvite, gule eller brune egg.

Kjøp en over-the-counter (OTC) lus lotion, sjampo eller krem skyll. Ifølge LSU lov Center, er den beste av de tre lotion. Følg instruksjonene nøyaktig hvordan de er angitt på esken. Bruk alle av produktet i hodebunnen, og ingenting bak og la på håret for hele beløpet av tid.

Gre håret med en fintannet kam for å fjerne døde lus og egg. Plukk ut lus fra hodebunnen og røtter av håret. Sjekk for å være sikker på at alle lus er ute.

Endre alle sengetøy, håndklær og klær som kan ha blitt utsatt for lus. Vask dem med varmt såpevann, og tørk dem på minst 140 grader Fahrenheit å drepe eventuelle gjenværende bugs. Vakuum alle tepper og matter rundt huset. Bløt alle hårbørster, kammer og hår tilbehør i teknisk sprit, medisinert sjampo eller varmt vann i en time.

Gjenta OTC medisinert hodelus behandling sju til 10 dager etter den første søknaden. Dette sikrer at alle lus er utryddet. Hvis bare ett egg er fortsatt i live, kan barnets hår blitt infisert igjen.

Kontakt lege hvis lus vedvarer etter to anvendelser av OTC behandlinger. Fortell legen din nøyaktig hvilke behandlinger ble brukt og datoene for bruk. Reseptbelagte produkter er sterkere og tilgjengelig for alvorlige tilfeller.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk OTC medisinert behandlinger på barn under 2 år.
  • Noen barn kan ha allergiske reaksjoner på produktene.
  • Ikke vask barnets hår for én til to dager etter å ha brukt en medisinert lus behandling.
  • Ikke bruk en hårføner på barnets hår etter bruk av en medisinert lus behandling.
  • Ikke bruk en krem ​​skyll eller tilstanden barnets hår før lusebehandling.
  • Ikke bruk mer enn én lus behandling om gangen.
  • Ikke bruk samme lusebehandling mer enn tre ganger på én person. De kan føre til skade på hodebunnen. Hvis behandlingen ikke virker, bør du oppsøke lege.