Digidexo.com

Naturlig alternativ for Premarin hormon replacement

Premarin brukes til å behandle symptomer på overgangsalder. Produsenten, Wyeth Pharmaceuticals, utstedt et brev til forskrivere i august 2002 som er lagt ut på Food and Drug Administration hjemmeside. Brevet anbefaler kortest effektiv varighet av behandling med Premarin "på grunn av de potensielle økt risiko for kardiovaskulære hendelser, brystkreft og venøse tromboemboliske hendelser..." Noen pasienter søker alternativer til Premarin terapi for å unngå potensiell risiko.

Svart cohosh

Roten av klaseormedrue anlegget er en urt som har vært brukt siden 19-tallet for en rekke plager i både menn og kvinner, og har nylig blitt populært som et middel for hetetokter i forbindelse med overgangsalderen. Klaseormedrue som et alternativ til Premarin for symptomlindring er tilgjengelig i dagligvare, narkotika og lavprisbutikker. Det er tilgjengelig som en væske, pille eller te. Det er ikke markedsført som et medikament, og derfor er ikke regulert av Food and Drug Administration. Bivirkninger er få, men kan være hodepine, magesyke og en tung følelse i bena. En evaluering av rapporter om dødelig levertoksisitet i en kvinne som bruker klaseormedrue, av Seksjon for gastroenterologi og hepatologi på Klinikum Hanau, Teaching Hospital av Johann Wolfgang Goethe-universitetet i Frankfurt / Main, Hanau, Tyskland, konkluderer med at "dette studiet viser lite, om noen, hepatotoksiske risiko ved bruk av klaseormedrue i de analyserte tilfeller. "

Kosttilskudd Support

For noen kvinner, kan alternativer til å ta Premarin for forvaltning av menopausale symptomer inkludere får 1200 mg til 1500 mg kalsium og 800 internasjonale enheter av vitamin D daglig. Kostholdet bør også inkluderer frukt, grønnsaker og helkorn. Sukker og mettet fett bør begrenses til et minimum. Kosttilskudd triggere for hetetokter kan inkludere krydret mat, varm drikke og alkohol, så begrenser disse kan hjelpe. Andre kvinner kan klare seg med bare tillegg av en multivitamin.

Livsstil

Noen enkle taktikk kan hjelpe tjene som alternativer til å ta Premarin. Hvis hetetokter er problemet, dressing i lag, slik at noen kan fjernes ved behov kan fungere. Tilstrekkelig mosjon regulerer humør og holder hjerter sunne samt minsker risikoen for osteoporose. Bekkenbunnstrening kan bidra til å redusere urin symptomer som inkontinens. Bor seksuelt aktiv er nyttig for vaginal og urin symptomer som tørrhet og tap av tone. Kommersielle smøremidler kan også være nyttig. Røykeslutt er vanskelig, men alltid en god idé; det kan også redusere hetetokter. Ifølge Mayo Clinic, praktisere yoga er et effektivt middel for hetetokter også.