Digidexo.com

Hvordan behandle Infertilitet Gjennom Akupunktur

Hvordan behandle Infertilitet Gjennom Akupunktur


Akupunktur er en gammel Eastern healing teknikk som hjelper kroppen hjelpen selv. Nåler tilnærmet like i diameter til en gitarstreng brukes for å punktere huden på forskjellige steder, kjent som energibanene. Akupunktur teori hevder at blokkeringer i disse banene forårsake sykdom, og at helse er restaurert ved hjelp av nåler for å fjerne disse blokkeringene. Det sies å være mulig å behandle infertilitet ved akupunktur, så vel som mange andre lidelser, inkludert forstoppelse, nervesmerter, ryggsmerter, svimmelhet og depresjon.

Bruksanvisning

•  Forstå hvordan akupunktur hjelper. Akupunktur kan behandle ufruktbarhet ved å forbedre blodsirkulasjonen i bekkenhulen og øke eggstokkfunksjonen. Børst opp på grunnlag av akupunktur ved surfing på Akupunktur hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Vit hva du kan forvente. Fruktbarhet eksperter bruker akupunktur som bare en del av en helhetlig plan for å forbedre helse og velvære, slik at du kan være nødvendig å foreta visse endringer i livsstil for å oppnå målene dine. Med helse kommer fruktbarhet.

Lær om akupunktur rolle i å regulere hormonelle ubalanser. For noen kvinner, er infertilitet et resultat av hormonelle ubalanser. Denne situasjonen kan avhjelpes med akupunktur. Det kan være nyttig å leie eller kjøpe DVD "East Meets West: Akupunktur og urter for behandling av ufruktbarhet med verdenskjente Fertility Specialist Dr. Mike Berkley, l.ac., DA (RI)," tilgjengelig på Amazon (se Ressurser nedenfor).

Forstå hvor nålene skal plasseres. Akupunkturpunkter for infertilitet er vanligvis plassert på nedre del av ryggen, nedre del av magen og beina.

Søk hjelp hos en ekspert. Finn en akupunktør med erfaring i fruktbarhet utstedt av besøker Acufinder nettsted (se Ressurser nedenfor).

Møt med din valgte akupunktør og gi ham eller henne så mye informasjon som mulig - hvor lenge du har prøvd å bli gravid, så vel som en full beskrivelse av din medisinske historie.

Følg din akupunktør er behandlingsregimet til ferdigstillelse. Sørg for å stille spørsmål før noen session - få pengene dine er verdt og fred i sinnet ved å være vokal.

Tips og advarsler

  • Akupunktur prisene kan klatre fra moderat til dyrt. Mye avhenger av den erfaring og legitimasjon av akupunktør. Byen der han eller hun er basert påvirker også avgifter.
  • Akupunktur er dekket gjennom mange forsikring planer. Dekning er ikke tilbys av Medicare og Medicaid, imidlertid.
  • Urter og kosttilskudd kan være foreskrevet av akupunktør for å støtte behandling. Disse pleier å være billig til moderat i pris, og er ikke dekket av forsikring planer.
  • Ikke forsøk å bruke akupunktur for å behandle potensielt livstruende symptomer som ekstrem magesmerter. Oppsøk hjelp av en lege.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.