Digidexo.com

Hvordan unngå urter som kan indusere Herbal Abort (abort Urter)

Hvordan unngå urter som kan indusere Herbal Abort (abort Urter)


Herbal abort, ifølge boken "A Modern Herbal (Vol 1)," kan skyldes bruk av abortfremkallende urter. Denne naturlige tendens til abort noen urter kan ha meget skadelige virkninger, selv om den ikke avbryte fosteret. Disse urtene må unngås ved graviditet når formulere hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Unngå urter, slik som Penny, som inneholder et høyt nivå av pulegone, et svært giftig forbindelse. Pennyroyal oljen er giftig og bør aldri bli tatt for en eller annen grunn. Når hele anlegget er tatt som en te, blir det ansett som trygt i begrensede mengder, og har blitt rapportert å være en vellykket, men i store mengder, er det en potensielt farlig abort.

Ikke bruk urter som inneholder oxytocin, som for eksempel blå cohosh. Oxytocin, som ofte brukes i det medisinske miljøet som et drypp for å få fart desultory arbeidskraft. For det andre inneholder blå cohosh caulosaponin, som stimulerer livmor sammentrekninger.

Beware urter som klaseormedrue, som virker avslappende livmorhalsen, og dermed indusere mislykket prosess. Klaseormedrue er en enda mer potent abort urt enn blå cohosh, og må unngås spesielt i de siste stadier av en graviditet.

Hold deg unna urter som inneholder et aktivt stoff som heter pilocarine, for eksempel Common Rue urt. Rue er en dekorativ blomst vokst i hager. Oljen ekstraheres fra felles rue cotains et stoff som heter pilocarine, som er en potent abort, både av husdyr og mennesker.

Unngå urter som reinfann som inneholder den essensielle oljen, er thujones.Tansy en flerårig urteaktig plante som er en potent abort og er svært farlig. Det bør ikke tas internt som det er livstruende, selv i ørsmå mengder. Et anstrøk av dråper av reinfann fortynnet i vann sies å forårsake abort. Gravide kvinner bør unngå denne urten.