Digidexo.com

Hvordan finne en familie praksis lege

Finne en familie praksis lege er ikke vanskelig, men å finne en som har rykte du ønsker med en personlighet som fungerer godt med deg kan være utfordrende. Hvis du er ute etter en familie praksis lege, være forberedt på å gjøre noen undersøkelser og intervjue noen å finne riktig passform. Gjør dette før du begynner å lage legetimer vil hjelpe deg å ha tro på at legen din har omsorg for familien din som du ville. Det vil også hjelpe deg fra å måtte søke etter en ny lege når du har en sykdom og umiddelbare behov.

Bruksanvisning

•  Spør venner og familie for henvisninger eller meningene til dem de ikke vil anbefale. Dette er verdifull informasjon fra personlig erfaring. Bruk den som et utgangspunkt.

Opprett en liste over anbefalte leger.

Ring forsikringsselskapet carrier. Gi dem med navnene på listen din. Bestem hvem som er dekket av forsikringen din.

Sjekk tredjeparts vurderinger på doctorscorecard.com eller MDnationwide.org. Se om noen på listen har røde flagg du bør være opptatt av, for eksempel søksmål eller klager.

Ring legene du er interessert i og planlegge en avtale for å møte dem og omvisning på kontoret. Vær forberedt med eventuelle spørsmål du har, og bruke møtet til å få en følelse for kontoret flyt. Snakk med folk på venterommet til å bedømme hvor lang ventetid perioder er. Du vil ønske å se om resepsjonister og sykepleiere er vennlige og hvis pasienter synes glade for å være der. Snakk med legen om dine bekymringer om hans erfaringer og filosofier om medisinsk behandling som diagnostikk, nødhjelp og on-call prosedyrer.