Digidexo.com

Pine Bark rettsmidler

Pine Bark rettsmidler


Pine bark inneholder antioksidanter og naturlige plante flavonoider, og har anti-inflammatorisk egenskaper. Det har blitt brukt i urtemedisin siden midten av 1500-tallet da sjømenn som lider av skjørbuk drakk te laget av furu bark for å avlaste sine symptomer. I dag er furubark brukt en alternativ terapi for å behandle leddbetennelse, forkjølelse, hudproblemer og tannkjøttsykdom, og finnes naturlig på trær eller i ekstrakt form i helsekostbutikker.

Joint Pain

En dobbel-blind studie holdt på Chieti-Pescara University i Italia testet effekten av furubark på 156 pasienter som lider av slitasjegikt i kneet. Pasientene ble gitt 100 mg av Pycnogenol, en kjemisk forbindelse avledet fra furubark, eller en placebo hver dag i tre måneder. De på Pycnogenol rapportert over 50 prosent forbedring i stivhet og leddsmerter, og var i stand til å redusere sin avhengighet av smertestillende medikamenter. Forskere anbefaler at Pycnogenol tas på tom mage ca 30 minutter før måltider, for å forbedre sin absorpsjon i blodet.

Forkjølelse

Bratt furubark i kokende vann for å lage et harpiksholdig, furu-flavored te. Pine bark te bidrar til å kutte ned på slim. AltMd.com anbefaler brygget te å hjelpe "svette ut" forkjølelse forårsaket av fuktig, kaldt vær.

Dermatology

Kjemikaliene som finnes i furubark er gunstig for huden helse. Pycnogenol naturlig binder seg til kollagen proteiner i huden din, forbedre sin elastisitet. Dens antioksidanter også kjempe skadelige frie radikaler forårsaket av eksponering for solens skadelige ultrafiolette stråler. Pycnogenol kan brukes direkte på huden i geleer og kremer med små konsentrasjoner av kjemikalier; disse kan bli funnet på helse-butikker og naturlig matbutikker.

Gum Problemer

Pine bark anti-inflammatoriske egenskaper gjør det til et utmerket middel for tannkjøttbetennelse. En liten studie ved California-baserte Loma Linda University School of Dentistry hadde gingivitt lider tygge tyggegummi laget med furu bark ekstrakter eller en kontroll tyggegummi i 14 dager. Forskere fant furubark tannkjøtt redusert tannkjøtt blødning og bidro til å redusere plakkakkumulering; placebogruppen opplevde ingen fordeler.