Digidexo.com

Hjem rette for en Back forstuing

Stammer er den vanligste årsaken til ryggsmerter, og er ofte forårsaket av overdrive eller overbelaste ryggmusklene. Dårlige løfteteknikker eller faller ned uventet kan trekke tilbake muskler. Når disse musklene blir stresset utover sine grenser, oppstår en forstuing, skaper betennelse i området. Betennelse fører til smerte og utløser spasmer i ryggen også. Tilbake forstuinger er vanlig blant alle typer mennesker, og kan være svært ødeleggende og påvirke daglige aktiviteter. Det er hjemme rettsmidler som kan behandle forstuinger og hindre dem fra å oppstå igjen. Det er viktig å rådføre seg med en lege før du begynner på et behandlingsopplegg.

Varme og Ice

I løpet av de første 24 til 48 timer etter å ha skadet ryggen, bruke is kan bidra til å redusere hevelse, smerter og muskelkramper. Sette isen på området reduserer blodstrømmen til forstuet området. Aldri bruke is direkte på huden; i stedet brytes isen i et håndkle og gjelder i 10 til 15 minutter. Etter 48 timer kan bruke varme varme sår vev i ryggen. Varmebehandling øker blodgjennomstrømningen og kan brukes til å forberede kroppen din for rygg strekninger.

Øvelser

Sengeleie kan faktisk forsinke restitusjonen etter anstreng ryggen. Ved å utføre lette øvelser, kan du øke hastigheten helbredelse, øke mobilitet og avlaste stramme muskler. Crunches og andre magestyrkeøvelser gi tilbake med mer stabilitet. Øvelser som svømming og ergometersykling er flotte aerobic øvelser som styrker ryggen og ikke legger ekstra vekt på området. Yoga er en serie med langsomme bevegelser og strekninger som kan øke fleksibiliteten i ryggen. Yoga sletter symptomene på en rygg forstuing med kropp og sinn bevissthet, pusteøvelser og dype strekninger som gir sirkulasjon til smertefulle områder.

Herbal rettsmidler

Innlemming ananas i kosten har vist evne til å få lindring fra forstuinger. Ananas inneholder bromelain, som er enzym som levendegjør helbredelsesprosessen. Cayenne pepper inneholder capsaicin, som forstyrrer smerten ved å utløse frigjøring av endorfiner. Arnica er en urtemedisin som er svært nyttig i rygg forstuinger og er nyttig i lindre spasmer.

Andre rettsmidler

Noen midler er mindre eksotisk enn de naturmidler som er beskrevet ovenfor, men ofte fungerer så bra. Aspirin og ibuprofen er standard smertestillende midler som også lindre hevelse. Comfrey olje eller krem ​​masseres inn i ryggen kan også gi lindring. Du kan også prøve å legge noen dråper av timian olje i et bad for å bidra til å redusere hevelse.