Digidexo.com

Trygge Alternativer til Mineral Oil

Trygge Alternativer til Mineral Oil


Mineralolje er et biprodukt av bensin og en billig råvare for kosmetiske og næringsmiddelprodusenter. Dessverre, det kan også være farlig for helsen. Ifølge den elektroniske Skin Deep Cosmetic Safety Database, er det sterke bevis som tyder på at mineralolje er en immun og åndedretts rusmiddel, og er klassifisert som giftig eller skadelig for organsystemer. Heldigvis finnes det mange sunne og trygge alternativer til mineralolje.

Olivenolje

Olivenolje er fuktighetsgivende og naturlig mykgjør huden. Det er noncodemic, som betyr at det ikke vil tette porene. Den lar huden puste og slipper giftstoffer som er nødvendig fordi det ikke skaper en barriere på hudens overflate. Olivenolje er også kjent som en felles transportør olje, som betyr at du kan legge til essensielle og duft oljer til det for en fin duft.

Coconut Oil

Både soppdrepende og anti-irriterende, er kokosolje en ideell hud fuktighetskrem. Kokosolje er trygt å spise, og er gunstig for ens generelle helse. Med en naturlig søt smak, er det spesielt nyttig ved baking. Kokosolje er så trygg, det kan også brukes på en babyens hud, gir det en myk følelse og en søt duft.

Almond Oil

Søt mandelolje er alternativet brukes av massasje terapeuter. Det er nesten duft-fri og lett, slik at den kan brukes direkte på huden uten følelse for "fet". Det er også utmerket for de mest sensitive hudtyper og kan blandes med kolloidalt havremel å skape et utslett-beroligende hud maske.